Ha a Szovjetunió kapitalista berendezkedésű állam lett volna, mennyivel előzték volna meg az amerikaiakat, mind gazdasági mind katonai téren?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nincs értelme a "ha"-s kérdéseknek, de ti hogy látjátok?2012. jún. 11. 20:45
11/13 anonim válasza:
hát nem tudom, kisiskolás koromban nemigen látogattam a Gyakori kérdések Politika rovatát :D
12/13 anonim válasza:
nézd meg kinát éps választ kapsz a kérdésedre
13/13 Mátyás3 válasza:
Nem előzték volna meg usa-t mivel usa sokkal fejlettebb volt, társadalma alkalmas volt fejlődésre. oroszoknál meg semmi nem volt és középosztályról nem is hallott ott senki.
Persze jó kormányzással többre lehetett volna vinni. De mivel USA is nagyon gazdag nyersanyagban, illetve ott sokkal több ember él nem előzhették volna meg őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!