Melyik balkáni ország csatlakozhat legelőbb az EU-hoz: Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Montenegró, Koszovó, Macedónia vagy Albánia?
Szerintem Montenegró, mivel már ohohooooo nagyon rég óta hivatalos pénznemük az EURO!!
Bevezettették maguknak, pedig nem is EU tagok! :)
":D 2., milyen borzalmakról beszélsz? :D"
Az imperializmus borzalmairól, tudatlan.
"Olyan pénzeket kerestem, mióta szabadon és munkavállalási engedély nélkül dolgozhatok ott és akkor az EU-ban, amikor és ahol akarok, hogy még én se hiszem el."
Gratulálok, hogy a pénz ilyen központi szerepet játszik az életedben, látom sikeresen átmosta az agyadat Amerika, a liberalizmus, és a kapitalizmus.
"Attól, hogy te gyökér vagy"
Nem vagyok "gyökér", csupán átlátok a szitán.
"és nem tudsz élni a lehetőségekkel"
Vagyis nem használok ki és tiprok el másokat? Hát akkor inkább "nem élek a lehetőségekkel", ahogy ez a romlott nyugaton szokás.
"az nem jelenti azt, hogy szar az egész."
De, pontosan azt jelenti. Hogyha egy társadalomban csak másik kizsákmányolásával lehet bármit is elérni, akkor szószerint "szar az egész".
"Az imperializmus borzalmairól, tudatlan. "
Gondolom az imperializmus téged naponta kísért az életedben, követi minden lépésed. Ezt inkább paranoiának hívják. :D
"Gratulálok, hogy a pénz ilyen központi szerepet játszik az életedben, látom sikeresen átmosta az agyadat Amerika, a liberalizmus, és a kapitalizmus."
Ha te meg tudsz élni pl. hungarizmusból, akkor csak nyugodtan. Amúgy milyen íze van?
"Vagyis nem használok ki és tiprok el másokat? Hát akkor inkább "nem élek a lehetőségekkel", ahogy ez a romlott nyugaton szokás."
Azt se tudod mit dolgoztam, de máris eltiportam másokat. Tudom, tudom, ez is a jobbikos zsidóparanoia része.
"De, pontosan azt jelenti. Hogyha egy társadalomban csak másik kizsákmányolásával lehet bármit is elérni, akkor szószerint "szar az egész"."
Lásd az előző válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!