Akik nem mennének Amerikába lakni, azoknak mik az érveik?
Én itt élek.Semmi rossz tapasztalatom nincsen ezzel az országgal.Nem olyan mint a filmekben , vannak szegények és gazdagok ahogy minden országban.
Sok sztereotípiát olvasok itt.Egyáltalán nem (vagyunk) arrogánsak.
Egyedül a munkahelyi szokásokat tudtam nehezen megszokni.Teljesen más mint az Európai pedig pedig dolgoztam több európai országban.
Hogy miért választottam az Egyesült Államokat letelepedésem céljául?
Éltem már Németországban és Angliában is de egyik helyen sem éreztem magam olyan jól mint itt.Rájöttem hogy ez az én országom.Magyarország nem volt nekem való soha sem, kezdetektől fogva kilógtam a tömegből és máshogy gondolkodtam másképp vélekedtem dolgokról mint az átlag , más volt a mentalitásom.
Nem hiszem hogy az itt válaszolók közül járt is volna valaki itt.Rengeteg feltételezés és sztereotípia.
Én már felvettem az állampolgárságot és esküt tettem ennek az országnak.Jogomban áll megvédeni.
Nem jártam még az USA-ban,de szívesen elmennék pár hétre körülnézni.Ismerőseimtől,akik jártak ott, vagy éltek is ott, nem sok hallottam róla.Bigottak,felszínesek,állítólag egy komoly beszélgetést sem lehet lefolytatni senkivel.Fő a látszat, a kötelező mosoly...stb.
Nem szívesen élnék olyan országban, ahol minden évben "hálát" kell adni, hogy ott élhetek.
/Itthon legalább őszintén nem vagyok hálás érte/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!