Hogyan lehet családdal együtt kijutni Ausztriába vagy Németországba dolgozni és lakni? Hogyan lehetne elindulni ismerős nélkül, minimális nyelvtudással?
Nehezen.
De további kérdés még, hogy milyen szakmai végzettség van. (pl NO-ban, Ausztriában jól jön a gépészmérnök, Ausztriában magyar turisztikai szakemberek, stb)
Második válaszadóval egyetértek, én is a tettek embere vagyok, csak egy éves gyerekkel kissé mégis át kéne gondolnom, hogy ha ma összepakolok, akkor már ma fedél legyen ott a gyerekem feje felett és lehetőleg munkába is tudjunk állni.
Mentőszakápoló vagyok, a férjem mentőgépkocsivezető.
Hello! Bocsi, de ezt én is akartam írni, csak nem tudtam, hogy hogyan, mert így ne menj ki, mert a németek el fognak küldeni a francba. Szóval a segítsetek = nézzétek meg helyettem, nem működik, ezért csalódik sok ember kint.
És tényleg nem bántásból írom.
Az ápolónő Esztergomból ment ki, ha ez segít valamit. A nagyobb közvetítőket például a Manpowert érdemes megnézni, hátha tudnak valamit.
Köszönöm a válaszokat!
Bevallom, abban reménykedtem, hátha valaki ajánl esetleg egy közvetítőt, ismerőst, bárkit aki segít másoknak is. Találtam hasonló oldalakat, már küldtem is pályázatot, innentől már csak várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!