Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik nem mennének Amerikába...

Akik nem mennének Amerikába lakni, azoknak mik az érveik?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 22:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az, hogy éltem ott, de jobb itthon! Haza csak egy van, és a pénz nem tesz boldoggá.
2012. máj. 19. 00:10
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha kíváncsi vagy Amerika valódi arcára, nézd végig ezt két perces bejátszást: http://www.youtube.com/watch?v=eDQKOgaX-OY&feature=player_em..
2012. máj. 19. 00:17
 13/22 anonim ***** válasza:

mert utálom,sokkal nagyobb a bűnözési ráta és nem tudok jól angolul...

+én jobban szeretnék ithon élni mert magyar vagyok ha más országba mennék akkor vmi északi országba mert ott szép tájak vannak és jó az életkörülmény is.

2012. máj. 19. 02:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert Kanada jobb.
2012. máj. 19. 07:49
 15/22 anonim ***** válasza:
Leginkább az emberek mentalitása miatt. Undorítóan giccses patriotizmus, mély vallásosság és prűdség, közben persze a hollywoodi szilikonos szőkék az ideál, a legtöbb helyen durva homofóbia és rasszizmus, persze úgy, hogy az érintettek ne tudjanak róla, mert akkor a jogaira hivatkozva pereket varrnak az emberek nyakába. Ezerszer inkább Nyugat-Európa.
2012. máj. 19. 09:16
 16/22 anonim ***** válasza:

Én azért nem, mert a jó helyeken kevesen laknak, nem lehet elvegyülni a tömegben, ilyen North Dakota, de több ilyen állam is van, a rossz helyek, mint Detroit tényleg nyomortelepek, az élhető, de nem túl jó helyek, mint San Francisco pedig drágák. Las Vegas és Miami nem olyan drágák, de szerintem ott nincs semmi, csak a filmeken tűnik úgy, mintha a világ közepén lennének.

A középső államok észak és nyugat felé lehet, hogy jók, de azért ott sem élnék, mert túl nagyok a távolságok, ha költözni kell, a nagyvárosok között, ami hátrány.

2012. máj. 19. 10:17
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

1. Amerika csak a mesékben, filmekben szép és jó!

2. Ellenkezik az alapvető elveimmel!

3. Ki nem állhatóm az angol nyelvet!

4. Soha nem mennék, a 1500-as határokon kívülre lakni, szintén ellenkezik az elveimmel!

5.Ki nem állhatóm a következő államokat/országokat:

-USA

-Argentína

-Paraguay

-Ecuador

Nos azt hiszem ennyi!

2012. máj. 19. 10:59
 18/22 anonim ***** válasza:

"Ebben a kategóriában ha Amerikáról(pontosabban az Egyesült Államokról) van szó,mindenki "undorodik tőle",úgy válaszolnak hogy legszivesebben soha nem laknának ott."

És ezen csodálkozol?

2012. máj. 19. 11:04
 19/22 anonim ***** válasza:

Gondolkoztam rajta, hogy esetleg a diploma után az USÁ-ban keressek állást (én sem helyeslem a kontinens és az ország keverését), de végül letettem róla, leginkább a hírhedt közbiztonság miatt (amiről nem egy ember mesélt, aki megélte)

DE! jó lenne tisztázni néhány dolgot, mert egyesek itt jó alkalmat találtak arra, hogy az utolsó porszemért is az USÁ-t cseszegessék.

1. nem a szövetségi kormány, sem a kongresszus döntötte el, hogy "van képük a kontinens nevét használni". Egyszerűen így alakult ki, mert a neve: Amerikai Egyesült Államok, ezt rövidítik.

2. "a focijuk egy okádék" - ha ott élsz, sem muszáj nézni, ott is van európai foci

3. "az autóversenyük is egy okádék, körbe-körbe egy ovális pályán" - mint fenn

4. " rühellem a rapet és a rockot is" - mint fenn (nézni = hallgatni)

5. "teli van mérhetetlenül buta emberekkel" - ez nem az emberek hibája, hanem az oktatásé. de gondolom a kérdező nem 5 éves, szóval nem az USÁ-ban szeretne tanulni. az egyetemeik pedig a világ legkiválóbbjai (Harvard, Yale, Princeton, Stanford, soroljam?)

6. "annyira bizonytalanok ott a férfiak az identitásukat illetően, hogy ennek ellensúlyozására pár helyen "túlkompenzálnak": V8-as autó, akinek ilyen nincs az bu.zi" - nna ezt hívják úgy, hogy általánosítás, ráadásul a sz*rabbik fajtájából

7. "szerintük Európa bu.zi, mert újabban nem megy minden évtizedben háborúzni" - ezt Barack Obamától hallottad? vagy megkérdezted a járókelőket az utcán? de egyébként miért építesz az identitászavaros férfiak és mérhetetlenül buta emberek véleményére - ha egyszer mérhetetlenül buták?

8. "Az egész világon két állam mellett ők renitenskednek ezzel az angol-szász mérföld,láb,fej,tor,könyök sz@rral." - miért fáj neked, hogy mások a mértékegységeik? ők úgy szokták meg. ha jól tudom, nekünk is voltak ilyenek, hogy öl, rőf, mérő - rémlik irodalom óráról? mi váltottunk SI-re, ők nem. illetve mi sem váltottunk teljesen SI-re, tehát Európát is szidhatod, hogy a Celsius-skálát használja a Kelvin helyett.

9. "Haza csak egy van, és a pénz nem tesz boldoggá" - a hazaszeretetből meg nem lehet megélni

10. "mély vallásosság és prűdség" - mindenhol vannak liberális is toleráns emberek és konzervatív vallásosok is.

11. "Ki nem állhatóm az angol nyelvet" - ők meg biztos a magyart utálnák, ha mi lennék a világ nagyhatalma.

én elhiszem, hogy ezek személyes vélemények, de mind olyan kicsinyes és nevetséges dolog, amit kisebb-nagyobb kereséssel itt Európában, sőt, itt Magyarországon is meg lehetne találni. ezeknek semmi köze a megélhetéshez, a munkalehetőségekhez, a tanulási lehetőségekhez, a közbiztonsághoz, mindegyik egy sehonnan előrángatott mondvacsinált ürügy.

2012. máj. 19. 18:00
 20/22 anonim ***** válasza:

A kérdés értelmetlen, mert előfeltételezésekkel él. De ha mégis válaszolni kéne, hát röviden: nálunk kolbászból a kerítés, de avas a kolbász, náluk túróból a ház de a túró kissé romlott.

Ennél tömörebben nem tudom, hosszabb lére ereszteni meg nem akarom a választ.

2012. máj. 19. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!