Mi lenne ha az USA és Magyarország miniszterelnököt cserélnének egy időre?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülyeség,meg erre semmi esély de mégis Barack Obama jobbá tudná tenni ezt az országot? és Orbán mit tenne Amerikában?2012. ápr. 24. 19:57
1/21 anonim válasza:
Orbán elmenne hot-dogot enni Obama meg megtanulna magyarul. hülye kérdés hülye válasz , ne sértődj meg ezért
2/21 anonim válasza:
USA a lehetőségek országa, Magyarország meg a nyomor országa. vikit onnan úgy vágnák ki 1 hét után, hogy csak nyekkenne.
Obama meg nem jön ide nyomorogni.
3/21 anonim válasza:
Persze Obama előkapja kapja a varázspálcát és Adosagus eltünüszt használva eltüntet mindenki anyagi gondott, majd kiván egyet az unikornistól,hogy tudják csökkenteni az adót. Majd isteni hatalmát felhasználva munka helyet teremt
4/21 anonim válasza:
Az USA csődbe menne Magyarországon meg jó lenne az élet.És ezt nem viccből mondtam szerintem tényleg rosszul járna Amerika ha Orbán lenne ott a miniszter.Szerintem két év alatt elintézné hogy csődbe mennyen az ország.
5/21 anonim válasza:
Amerikában nincs miniszterelnök!
6/21 anonim válasza:
Persze Obama előkapja kapja a varázspálcát és Adosagus eltünüszt használva eltüntet mindenki anyagi gondott, majd kiván egyet az unikornistól,hogy tudják csökkenteni az adót. Majd isteni hatalmát felhasználva munka helyet teremt
Azért megjegyezném neked hogy egy ország sorsa a vezetőtől függ.És ha ilyen f*sz vezetőnk van mint Orbán akkor nem is lesz fejlődést csak nyomor.
7/21 anonim válasza:
Semmi, mert nem ismerik a másik ország dolgait. Orbán is próbálja a legjobbat csinálni Magyarországnak (akármilyen rossz), Obama is az USA-nak.
8/21 anonim válasza:
Semmi, ha a stábjukkal együtt mennének akkor már esetleg. Ma napság nem az a szerepe a vezetőknek, hogy zsenik legyenek, ma az a szerepük, hogy ismerjék a zseniket.
9/21 anonim válasza:
Orbán is próbálja a legjobbat csinálni Magyarországnak?
Igen, ezt mindenki tapasztalja is a saját bőrén.
10/21 anonim válasza:
Obama valószínűleg ugyan olyan korrupt lenne mint a többi. Ne legyenek illúzióink, ő sem egy földre szállt angyal, csak mások az ő birodalma adottságai, mint a mi országunké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!