Hogy lehetne megszüntetni a mexikói drogkartellek háborúit, felszámolni ezt az egész öldöklést? Mi erre a legjobb megoldás?
Legalizálni kell.
A mostani helyzet arra jó, hogy a szervezett bűnözők hülyére keressék magukat rajta, a pénzüket amcsi bankokban mossák, akik aztán majd finanszírozzák a kampányt (vajh miért is illegális..? :D), a fogyasztók száma nő, + az erőforrásokat is erre fordítják a rendőrségnél, ahelyett, hogy pl. vidéken teremtenének rendet. Szerintem a napi betörések jobban zavarják az átlag embert, mint az, hogy esténként jól betépek, mert így is tudok szerezni.
Hollandiában a legalizáció után nem lett több fogyasztó, sőt vmivel kevesebb lett, és folyik be szépen az adó, + a drogturizmusból származó plusz bevételek.
Igazából semmi nem szól a legalizáció ellen, az ostoba keresztény handabandán, és a maffia politikusokra való erős befolyásán kívül...
Legalizáljuk, valószínű ;)
Így nem lenne öldöklés miatta, hanem a becuccolt ,kábult drogosok viselkednének úgy mint az állatok. Tök jó lenne hogy a boltban vásárolok nyugodtan, amikor egy beszpídezett idióta szaladgál a sorok között. Vagy egy füves mellémállna a buszmegállóban és csorgó nyállal, pislogás nélkül, vigyorogva bámulna :D Vagy egy LSD bélyeg után valaki azt hinné hogy pillangó vagyok és megölelne. Aztán azt hinné hogy sárkánnyá változtam és le akarna késelni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!