Hogy lehetne megszüntetni a mexikói drogkartellek háborúit, felszámolni ezt az egész öldöklést? Mi erre a legjobb megoldás?
Amit páran már arrafelé felvetettek.
Ideiglenes legalizálni a drogot és adóztatni arrafelé!
Most mindenkinek küzdenie kell ellene de mindenkit lepénzelnek.
Ha legális lenne akkor iszonyat mennyiségű turista legálisan keresné és talán lehetne rá építeni.
Vagy legalábbis a legalizálás miatt kevesebb bűnöző tudna vele pénzt keresni és még az adóbevétel is nőne!
Hollandoknál is a drogfogyasztás vagy 70%-a külföldi.
Nem tudom.
A legalizálás nem lenne megoldás, mert az még több halált okozna. Nem az emberek ölnék egymást, hanem a durva drogok. Ott ugyanis nem marijuanával kereskednek, a kokainban, heroinban és a hasonló "okosságokban" van az igazi pénz. Ha ezeket legalizálnák, akkor nem hiszem, hogy csökkenne a halálesetek száma...
Ha meg csak a füvet legalizálnák, nem oldana meg semmit, mert a többi drog kereskedése ugyanúgy megmaradna.
Azt még hozzátenném, hogy Hollandia nem a kvázi-legális marijuana fogyasztás miatt olyan gazdag, amilyen.
Első vagyok.
# 5 : Az öldöklés felszámolása volt a kérdés, nem a halálozások csökkentése. És ezt fejtettem ki, hogy legalább nem ártatlanok halnak meg, hanem csakis olyanok, akik magukat teszik tönkre.
Mondjuk ha belegondolok, a drog hatása alatt sokkal nagyobb károkat tudnak okozni az emberek (lásd a buci ügyét). Ettől függetlenül a kérdésre válaszoltam és ez volt a feladatom, mint válaszoló. Így nem értem, hogy mit hibáztam. :/
Ötös vagyok.
Nem hibáztál, elmondtad a véleményed.
Én is elmondtam a véleményem.
Bocs, hogy félreértelmeztem a kérdést.
Akkor új választ adok. Ha azt akarjuk, hogy ne öldököljék egymást, akkor öljünk meg mindenkit, és nem lesz több drogháború Mexikóban...
De ők az USA felé irányuló szállítmányokra hajtanak, hogy ők adják el.
Tehát tegyék az USÁ-ban legálissá a drogokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!