Kínában mennyire erős a kommunizmus?
"A netet pl. korlátozzák, ami egy igen rossz jel."
De ez diktatórikus jel, nem pedig kommunista.
tegnap 21:51
Arra kérlek, hogy nevezz meg, egyetlen olyan kommunista országot, ahol nem korlátozzák a netet! Én értem, hogy nincs összefüggés közöttük, te viszont azt értsd meg, hogy a kettő már-már érthetetlen ok(ok)ból kifolyólag kivétel nélkül együtt jár a konkrét esetekben.
Nem tudom, hogy mennyire, csak amilyen hírek onnan kiszivárognak néha, hááát az nagyon gáz. Korlátozzák a netet, nem minden kerülhet ki, gondolom ez a médiára is igaz.
Aztán pár hónapja volt téma, hogy pl ha valaki engedély nélkül( értsd a hatóság engedélye nélkül) lesz várandós, akkor az anyukát kényszerabortuszra viszik, akár a kilencedik hónapban is...nos hát ilyet az állatok nem csinálnak, ráadásul ha az anya nemszeretem kissebség tagja, akkor véletlenül nem éli túl a borzalmat, és ezt egy külön hatóság intézi, az ő feladatkörébe tartozik. A legutóbbi eset is ami kiderült, az is azért volt, mert az anya rokonai kiverték a dilit, és nehezményezték, hogy az anya, aki miután megtudta hogy hét hós terhesen kitépik belőle a gyerekét akár akarata ellenére is, rosszul lett a stressztől, és kb leszarták az egészségügyi dolgozók, majd becibálták a műtőbe, elaltatták, és a rokonoknak csak kb három óra múlva szóltak, hogy ja, ott a családtagjuk, akihez bemehettek, de akkor már ki volt hűlve. Na hát ennyire erős ott a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!