Miért kezd háborút az Egyesült Államok Iránnal szemben?
Olvasom, hogy Washington utolsó figyelmeztetést küldött Iránnak a támadás előtt. [link]
Most miért is indítanak háborút? Én ezt nem értem, de aggódok, mert ez a Hillary Clinton az utóbbi időben sokat járt nálunk is a "demokrácia védelmében", és nekünk is van atomerőművünk, nehogy tőlünk is meg akarják védeni a világot. Utólag Irakról is kiderült, hogy semmiféle vegyifegyver sem volt ott. Tehát bármely nemzet lerohanásához elég kitalálni egy ürügyet és meg is lehet őket szállni.
De miért pont most készülnek Irán megszállására?
Muszaj neki megtamadni, aki meg nem agymosott, azt azza kell tenni!
Magyarorszag mar joideje ostrom alatt all, lassan kisebbsegkent elsz a sajat hazadban, es te most kezdel el azon toprengeni hogy talan megtamadnak? Mar megtettek...
tegnap 22:36
Én Pécsett élek, és itt vitatható eszközökkel ugyen, de úgymond egy francia cégtől lényegileg államosították a vízművet. Ezzel kapcsolatban hallottam konkrétan, hogy francia részről szóba került az idegenlégió bevetése. Nos, ha egy francia cégnek tulajdona államosítása miatt úgymond jogosnak tűnhetett, hogy katonai beavatkozást szorgalmazzon Magyarországon. Akkor, ha az államosítás veszélye fennáll(a pécsi példa alapján) egy úgymond teljesen fölvásárolt országban, akkor a külföldi tulajdonosoknak, és az befolyásuk alatt álló médiáknak, céljuk lehet egy szükséges katonai beavatkozás előkészítése, ehhez fontos a kormány illegitimként, diktatúraként való feltüntetése, ha úgymond a katonai beavatkozás mellett döntenek, annak legitimitását ne vonják kétségbe.
Így egy démonizált magyar vezetés képe indokolt, mert ez biztosítja a katonai beavatkozás lehetőségét, így bármi történik befektetéseik bizonságban vannak.
Tehát a lényeg, a külföldiek a vagyonuk államosítása miatti félelmükben démonizálták a magyar kormányt, és készítették elő a terepet egy esetleges katonai beavatkozáshoz, azért, hogy azt nem megszállásként, hanem egy legitim akcióként tüntethessék fel a világ közvéleménye előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!