Mi a véleménye az USÁ-t majmolóknak erről a cikkről?
Mi az, hogy USA majmoló? Definiáld."
Magyarul már nem is érted? A "majmoló" olyat jelent, mint a ti szótáratokban a "fan".
Látom nem tévedtem. :D Gondolom senki sem tudja, hogy tavaly, szilveszter napján milyen törvények lettek elfogadva.
Olvassátok el ezt, kérlek:
Ennek fényében is jobban örülnétek ha magyar helyett amerikaiak lehetnétek? Mert akkor titeket csak a pénz hajt. A kapzsiság.
Én Amerikában élek,így mindkét népről konkrét véleményem van,aminek van alapja.
1. magyar:-megdöglött a tehenem,dögöljön meg a szomszédé is!
Mindenki nyomorog a saját szintjén,de senki nem akar tenni ellene.
A kormányt meg sem említem,mennyire tönkre teszi az országot,és az embereket.
valamint a magyar mindig mindent tud mindenről és mindenkiről!
2.amerikai:-senki nem törődik senkivel,és semmivel,mehetsz pizsamába boltba,az sem számít,mindenki a maga életével törődik,de
DE!- már a 6 éves gyerek sincs biztonságban a drogok,a fegyverek,a pedofilok,a strihhelés,a bűnözés minden formája terén!
Itt nem lehet sétálgatni,az utcán nyíltan megy a bűnözés.
Minél délebben élsz,annál jobban tarthatsz az embercsempészektől.A drog mindennapos.Ez nem az a sziget,ahol a gyerekedet nyugodt szívvel neveled,és nyugtázod,hogy suliban van,minden rendben.Pedig semmi sincs rendben!
"Ennek fényében is jobban örülnétek ha magyar helyett amerikaiak lehetnétek? "
MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!