Mi a véleménye az USÁ-t majmolóknak erről a cikkről?
2012. febr. 26. 22:42
11/15 anonim válasza:
"Ezerszer inkább lennék az amerikai társadalom tagja, mint a magyaré."
Akkor mért nem költözöl oda? Neked fiam ott a helyed!
12/15 anonim válasza:
"Hát én nem tudom, hogy a "rajongó" szónak mi köze a majmokhoz, de biztos igazad van. Majmolás alatt én inkább azt értem, hogy utánozza, imitálja. Azért nem értettem, hogy hogy tud egy ember majmolni egy egész országot."
Úgy te marha, hogy ezek a korcsok rágóznak. mekdonálcba járnak, kólát vedelnek és okéznak!
13/15 anonim válasza:
én is sokkal inkább lennék amerikai, főleg a mostani egyre szarabb helyzet miatt. ha nem látod be, hogy szar a helyzet Magyarországon, akkor nagyon hülye lehetsz, vagy csak egy újgazdag valaki, aki még soha nem látott vidéket, és ott élő bűnözőket. igen, sokkal inkább lennék amerikai, ahol hamarabb ki tudsz fizetni mindent, még álmodhatsz arról, hogy veszel egy zsírúj kocsit, és nem tartozik az életben maradás egyik trükkjéhez a kisebb villanykörtére való áttérés. hidd el, hogy amint folyékonyan megy az angol, én húzok ki innen...bizonyításképp, nézd meg az itteni fizut, meg más országban a fizut, és gondolkozz el rajta, hogy miért menne ki az emberiség nagy része külföldre ha tehetné
14/15 anonim válasza:
Rágóznak? Huh micsoda bűn. Ha evés után elrágnál egy Orbitot te is, talán nem rohadna ki a fogad 30 éves korodra.
15/15 anonim válasza:
"Úgy te marha, hogy ezek a korcsok rágóznak. mekdonálcba járnak, kólát vedelnek és okéznak!
"
Akkor lenne bajban a világ, ha a földön élők a magyarokat majmolnák. Az egész világ egy gyakorikérdések politika topic lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!