Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy nézne ki a III. vh?

Hogy nézne ki a III. vh?

Figyelt kérdés

Gyakran olvasom, h egyesek ezen filóznak de én nem nagyon tudom elképzelni.

Most , h válság van mi értelme lenne háborúzni?

Területért vagy miért?

Valaki világosítson már fel, mert nem vágom.

2012. jan. 25. 19:13
1 2
 11/12 anonim válasza:
Valami nagy ember ezt mondta: "Nem tudom mivel fognak a III. vh-ban harcolni, de az biztos hogy a IV-ben kövekkel"
2012. febr. 3. 22:41
 12/12 anonim ***** válasza:

AZ, hogy atomhaboru lesz-e vagy nem, az attol fugg, hogy megvarjak-e, hogy Irannak elkeszuljon az atomfegyvere.

Ha nem varjak meg, es a "Nyugat" lerombolja az irani atomfejleszteseket, akkor Irannak valszeg csak Izrael lakossaganak a lovesere lesz ideje, Europa civil lakossaga sertetlen marad.

Ha megvarjak, hogy Iran kifejlessze az atombombat, akkor - nem tudom. Olvastam egy csomo elemzest, a lenyeguket kb. igy lehetne osszefpglalni:

Khomeini mondta, hogy "A profeta azert jart karddal az oldalan, hogy embert oljon". Iran azert fejleszti az atombombat, hogy hasznalja.

2012. febr. 4. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!