Miért van az, hogy Izrael bármit megtehet és senki sem vonja felelősségre?
Igazából azt nem értettem soha, hogy ha pl. valamelyik országról/államról azt feltételezik, hogy atomfegyvereket gyárt, etnikai tisztogatást végez vagy egyéb..akkor sokszor lerohanják, szétbombázzák, rendfenntartókat küldenek a többi államok/szervezetek. Például a 90-es években is fenyegették, bombázták stb. az akkori Jugszoláviát etnikai tisztogatás miatt. (megjegyzem jól tették a bombázást). Ha valaki vét a nemzetközi jogok ellen, azt elítélik és beszélnek róla.
Izraelben pedig megfoszthatják a kisebbséget házaiktól, elvehetik a vízforrásaikat, ellehetetleníthetik az életüket, teljessen szegregálhatják őket. Izraeli katonák palesztínok tízezreit kínozhatják, verhetik az utcán törvényesen. És ha érkezne valami segélycsomag nekik, akkor simán lemészárolhatják az azt szállítókat stb. stb.. Minden létező emberi jogot sértenek. Tudom, hogy vannak palesztín terroristák, de az mondjuk az emberek 1 százaléka, a többi ártatlan.
Itt miért nem képesek a világ nemzetei megállj-t parancsolni?
1. Kerdezo ne jatszd az artatlant, nem tudasvagybol tetted fel a kerdest, hanem mert a zsidok ellen akarsz ujra hangulatot teremteni, es erre Izraelt hasznalod fel.
2. Az allitasaid egyszeruen HAZUGSAGOK.
3. Ha tenyleg az IGAZSAG erdekelne, akkor kimennel csavarogni kicsit Izraelbe, mind zsido, mind palesztin teruleteken. Ott TAPASZTALHATNAD, hogy az altalad leirt hazugsagoknak SEMMI ALAPJA.
A puszipajtás USA-val a hátuk mögött ki merne velük ujjat húzni Oroszországon kívül? Amikor nekimentek 67-ben az araboknak, akkor is mindenki a zsidásokat védte.
"A palesztinok 1% terrorista? :D Az 37ezer ember. Az azért nem kevés így belegondolva..."
Forrás? Valami hitelesre gondoltam, zsindex meg hasonló filoszemita selejtoldal nem érdekel.
"Ezt a sok zagyvaságot a kurucinfóból meg mindenféle youtube-os palesztin propagandavideókból szedted össze, kedves Kérdező? :)"
Még mindig sokszor hitelesebbek a zsindexnél meg a többi zsidócsahos hulladék viccoldalnál.
"Miután a környező arab szomszédai kezdettől fogva az elpusztítására törekednek, azt hiszem, joga van az önvédelemhez Izraelnek."
Izrael támadt rá a környező arabokra, nem pedig megfordítva. Töriórán odafigyeltél, vagy a Talmudot olvasgattad helyette? Jólesik mosdatni a szerecsent?
"Izraelnek joga van a sajat lakossaganak a vedelmere."
Ezt már ismerjük, úgy kezdődött, hogy én visszaütöttem...
Alapból Izraelnek semmi keresnivalója Palesztinában. Megint ők voltak az agresszorok, de természetesen mindenki a palesztinokat ekézi.
" Ha tenyleg az IGAZSAG erdekelne, akkor kimennel csavarogni kicsit Izraelbe, mind zsido, mind palesztin teruleteken. Ott TAPASZTALHATNAD, hogy az altalad leirt hazugsagoknak SEMMI ALAPJA."
Persze, ami nem fér a világképedbe, az hazugság. A kipás barátaid, ők bezzeg csak az igazat mondják!
Legalább jó pénzt fizetnek a gazdáid erre a backdoor-propagandára amit itt lenyomsz?
Kaptad a mínuszt a többi filoszemitával együtt. Költözzetek oda hozzájuk ha ennyire szeretitek őket, és nyaljátok a valagukat kánonban.
Mert erős.
Azon kivül, mert bár tényleg sok mindenre KÉPES (pld ledozerolhatná a városait rakétázó Gázát egy nap alatt), de mégsem használja az erejenek a töredékét sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!