Miért utálják a franciákat világszerte?
Az előző válaszolóval nem értek egyet, mert az angolok miatt beszélik ma az angolt anyanyelvként vagy anyanyelvi szinten Szingapúrtól Dél-Afrikáig. Na de mindegy, ez nem idetartozik.
Nem tudom, hogy a kérdező kiből vagy miből indult ki, de én nem utálom a franciákat és ismerek még jó pár embert, aki így van ezzel. Szóval kitől hallotta, hogy mindenki utálja őket? Talán ő utálja őket és másokra vetíti ki? Van, akiknek nem tetszik a nyelvük, de épp ugyanannyi ember van így más nyelvekkel, pl. a némettel. Ettől nem utálják őket. Magyarországon csak azok utálják őket, akik olyan szemellenzősök, hogy Trianont összekötik a franciákkal és Clemenceau miatt egy egész nemzetet utálnak, mikor a francia átlagember nem tehet semmit Trianonról, ahogy a mai magyar ember sem tehet a világháborúkról semmit.
mert sokan elvakultak, és Trianon miatt utálják.
Ez olyan, minthogy a németeket utálja sok magyar, mert nem tetszik a nyelvük!
Mert nacionalisták, b*nkók, minden külföldit lenéznek pedig minden munkát a külföldiek csinálnak, szemét bürökraták és a logikájuk olyan torz hogy egy értelmes ember agylágyulást kap tőle. Plusz az egészségügyük egy hulladék, semmiért nem vállalják a felelősséget, be nem áll a pofájuk, rabszolgának nézik a külföldit, akik csak az aljamunkára jók szerintük, a gazdaságuk egy csőd az egyetlen szerencséjük hogy a háborúból nem vesztesként jöttek ki mint a magyarok és csak ennek köszönhetik hogy még nem omlott össze az országuk. Lusták, trehányak, problémamegoldásuk kb annyi hogy "jóvanazúgy", nagy részük ostoba pl azt sem tudnák felsorolni hogy kik au EU-s tagállamok. Utálják a bevándorlókat, de lusták megcsinálni az "alantas" kétkezi munkát,mindenben csak a profitot látják, de eladnák a saját anyjukat 50€ért.
Azt hirdetik hogy mennyire szociálisak, mennyire divatosak mennyire virágzik a művészet náluk, holott ennek semmi nyomát nem lehet felfedezni.
Magyarország sokkal fejlettebb szinten állt 2010 előtt mint ezek most vagy bármikor. Művészetben, divatban, egészségügyben és még sorolhatnám. Mindegy mit mondanak, nem hiába van az a mondás hogy "ne hidd el egy szavát sem, francia"
Könyvet lehetne írni erről a témáról, de nem érné meg a fáradságot.
Képzeljünk el egy utolsó rosszindulatú irigy alattomos magyar embert, biztos mindenki ismer ilyet. Na ez az átlag francia. Inkább az a kérdés hogy miért ne utálnák őket? Én sajnos évek óta itt vagyok de már nagyon örülök hogy itthagyhatom ezeket. Soha nem jönnék vissza ezek közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!