Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan gondolhatja bárki is...

Hogyan gondolhatja bárki is Magyarországon, hogy milyen remek lenne, ha a palesztinok (szírek, irániak, stb) elsöpörnék Izraelt. Eljuthat odáig az antiszemitizmus, hogy a saját kultúrájának (vö. Nyugati kultúrkör) halálát kívánja?

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 04:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Az alapkultúrához nem tartozik hozzá a vallás, bár van rá befolyása, nem tudom feltünt-e de Amerika és Magyarország is keresztény és a kultúra KÖZEL nem ugyanaz.

Bár mit tudhatok én, hiszen állati jogokkal rendelkező gój vagyok és Soferim szerint meg kell minket ölnötök. Azt sem értem, hogy mért kommentelsz te kiválasztott, téged várnak az amcsi jegybank valamely posztjára, vagy valami komolyabbra. Tudod, sárga csillag és vagy felvesznek vagy antiszemiták. De gondolom te nem így gondolkozol, és elítéled a Talmudod ezek miatt. Vagy mégsem? .)

2014. jan. 1. 14:32
 32/33 anonim ***** válasza:
Ha hiszed is azokat a hulyesegeket, amit leirsz, akkor nagy bajban vagy. Ha nem hiszed, akkor meg a kornyezeted van bajban, egy hazug ember mindenutt artalmas.
2014. jan. 1. 17:38
 33/33 anonim ***** válasza:
Akkor ne hazudj .D
2014. jan. 14. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!