Hogyan gondolhatja bárki is Magyarországon, hogy milyen remek lenne, ha a palesztinok (szírek, irániak, stb) elsöpörnék Izraelt. Eljuthat odáig az antiszemitizmus, hogy a saját kultúrájának (vö. Nyugati kultúrkör) halálát kívánja?
Mar megint unnepel az inteligencia.
"Mégis Irán, nem tagadja le, sőt! Inkább közeledik Magyarország felé. Ezt én, tiszteletnek tekintem, még akkor is, ha nem vagyok Jász."
Menj el Iranba, es keress EGYETLEN iszlamistat, aki tud a jaszokrol, es plane, hogy EMIATT kozelednek MO-hoz.
Persze ujra meggondolva a dolgot lehet benne valami: az iszlam hit szerint minden olyan fold, amit valaha birtokolt az iszlam, a Profete jogos tulajdona. Tehat e jog ervenyesitese erdekeben valoban "kozelednek".
"Gójként izraelben te semmit nem tehetsz, sőt ha megütsz egy zsidót, ki is végezhetnek érte.."
Izraelben BARKI megut BARKIT, azert buntetes jar. De nem halal. Izraelben ugyanis nincs halalbuntetes.
"Ha Izraeliek és az őket pártoló emberek, a békéről beszélnek, akkor tegyenek is érte .."
Eddig egyenlore CSAK Izrael tett a beleert, a palesztinok semmit.
Izrael az oszloi szerzodes kereteben beengedte Arafatot es bandajat az orszagba. Mit kapott cserebe? A masodik intifadat, terrorrobbantasokat, zsidok legyilkolasat.
Izrael kivonult a del-libanoni vedelmi ovezetbol. Mit kapott cserebe? A Hizballa raketait, emberrablasait.
Izrael onkent atadta Gazat a palesztinoknak, zsidokat telepitett ki es a zsido falvakat lerombolta. Ma egy szal zsido sincs Gazaban, sem civil, sem katona. Mit kapott cserebe? Azt, hogy raketakkal lovik az izraeli varosokat, ovodakat, iskolakat, lakohazakat bombaznak le es gyilkolnak.
De tok felesleges folytatni, hisz ezen "inteligencianak" igazan nem szamitanak a tenyek.
# 21/21 Időpont ma 05:32:
Békés Izrael?
Hogyan alakult meg Izrael?
Azóta mennyi háború volt, amiben Izrael is kivette a részét?
Miért pont, a Közel-Keleten van Izrael?
Ja és, nem a mesékre vagyok én, kíváncsi, hanem a tényekre.
A zsidok nem fognak onkent a tengerbe menni. A palesztinok meg mar eleg regota sikertelenul probalkoznak az eroszakkal.
Majd ha tennye valik az, hogy a palesztinok elismerik a zsidok jogat a sajat allamukra osi foldjukon, akkor folytathatjuk a vitat. Addig semmi ertelme.
"A zsidok nem fognak onkent a tengerbe menni."
Ki kéri meg erre őket? Egyáltalán a zsidók megkérdezték azt, hogy itt lehetünk? Ja, hogy ők, fegyverrel mentek oda, hogy tetszik - nem tetszik, mi itt leszünk. Miért pont oda? Azt ne mond, hogy be kell azt venni, hogy mi vagyunk a kiválasztott nép és Isten, nekünk ígérte ezt a földet. Mese ez, semmi több.
"A palesztinok meg mar eleg regota sikertelenul probalkoznak az eroszakkal."
Ez viszont igaz. Mégis, miért kényszeredtek erre? Ha ahol élsz, ott te, csak másodlagos állampolgár vagy, akkor te, mit tennél? Békésen hogyan lehet, azon emberek felé közeledni, ha fegyver van a kezükben, főleg úgy, hogy azt, te rád fogják.
"Majd ha tennye valik az, hogy a palesztinok elismerik a zsidok jogat a sajat allamukra osi foldjukon, akkor folytathatjuk a vitat. Addig semmi ertelme."
Miért kell nekik elismerniük? A szomszédos államoknak is problémájuk van Izraellel - lásd Egyiptomot.
Erre, csak annyit tudok mondani, hogy ez, nagyobb bukás lesz, mint nálunk Trianon. Ha ők, ezt meg akarják élni - legyen.
Komolyan mondom egy két válaszoló annyira hülye, hogy már sajnálom...
Egyértelműen Izrael az agresszor, aki ezt a háborút gerjeszti csak a zs..ók, és a hülyék nem látják ezt be.
Ez kimaradt: www.youtube.com/watch?v=eoGpc6unyWg
Kíváncsi vagyok mi a véleménye a videórol az Izrael f*#át szopo..akarom mondani támogatóknak..
Nem tudom honnan, de veszem a bátorságot, hogy egy kicsit kellemetlenkedjek. Antiszemitizmus hát igen, ezt a zsidóság kisajátította magának, holott az antiszemiták nem csak a zsidókat utálják. Anti-szemita, jelentése szemita ellenes. Kik a szemiták? Arabok, héberek(zsidók), berberek. Egy antiszemita nem szeretheti az arabokat, mert ők is szemita nép. Szóval aki zsidóellenes arra ne találjunk ki más szavakat, nevezzük nevükön: zsidó ellenes.
Az Izraeli kultúra eleve nem nyugati, mert eleve a közel keleten fogant. Szerintem te a pénzrendszerre, gazdaságra, értékrendre gondoltál, hogy nyugati. Ebben a tekintetben valóban.
A saját kultúránk halálát nyílván nem kívánnánk, de a mi kultúránk nem tudom feltünt-e de a MAGYAR kultúra, ami tartalmaz nyugatias vonásokat is. De ne keverd össze a kultúrát, a gazdasági-kereskedelmi-diplomáciai berendezkedéssel.
Izraelben nem a mi kultúránk van, mert ott ZSIDÓ kultúra van nálunk meg MAGYAR, csak a politikai-gazdasági-kereskedelmi-értékrendi-diplomácia berendezkedések NYUGATI tipusúak.
Eleve azt nem értem, hogy mért baj, ha eltűnik egy olyan állam, amely szintén ami értékrendi-politikai stb stb- köreinbe tartozik? Főleg ha az az ország sorozatosan megszegi az ENSZ diktátumokat, betilott foszfor gránáttal tüzel a gázai övezetre, ráadásul nem Hamas célpontokra, hanem a lakosságra. Egy olyan ország ami Palesztínát meg szálta, a II. VH után a zsidók tömegesen letelepedtek Palesztínában és 1948-ban jött létre Izrael. Azóta, több méteres "berlini falakat" emeltek azért, hogy elkerítség a zsidó befolyáú területet a nemzsidó befolyásútól, így gáza és cisz-jordánia felöl fal van. De ez nem állandó határ Izrael szinte megalakulása óta háborúban áll, jelenleg is, és megszált területeket tudhat magáénak. A még palesztin fenhatóság alatt álló területekre dózerokkal mennek és ldöntik a házakat, majd Izrael a lerombolt arab házak helyére zsidó telepeket épít.
Izraelben legális a kínzás, gyerekek bebörtönzése politikai indokkal, élő pajzs használata akár gyerekekkel is. Izrael korlátozza a Gázai ivóvíz beramlását, és minden szmszédjtól nyiltan lopja a vizet. A térségben abszolút tájidegen, észak afrika legnyugatibb pontjától, közép ázsiáig iszlám vallás uralkodik, valamint Izrael területén 1800 évig ARABOK lakjták. 1800 évig Palesztína volt, és most csak azért mert megtörtént a kamukasuszt 3 évre rá felhúták Izraelt, ami mondható Szálsőjobboldali erőszakos Cionista államnak.
Lássátok az Igazságot:
http://www.youtube.com/watch?v=sS9I5rZpLIY
http://www.youtube.com/watch?v=92QDSsAEbn0
http://www.youtube.com/watch?v=Y_SBiEylkfI
http://www.youtube.com/watch?v=3LBZKrAUqAE
Elozo, nem igazan vagy erdemes a valaszra, es nincs is kedvem ALAPDOLGOKAT magyarazgatni.
Csak egyedlen dolgot emlitenek: a mai nyugati kultura (beleertve a magyart is, kereszteny kultura. A kereszteny vallas pedig a zsidobol alakult ki, hogy mast ne mondjak meg a Torankat is bevettetek a bibliatokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!