Mit éreztél Kadhafi kínzását, megölését és holttestének meggyalázását látva?
Csak én borzadtam el a képsorokon (és magán a tényen)? Azt látom, hallom, hogy mindenhol helyeslik, ami és ahogy történt...
:(
Ez annyira vicces...mármint, hogy az összes ismerősöm úgy ismer, hogy az a csaj vagyok, aki próbál mindenkinek segíteni, hajléktalanoknak kaját visz, állatoknak ad átmenetileg otthont, beteg gyerekeket támogat...és akkor egy válaszoló megmondja, hogy mit szoktam csinálni, mibe szoktam bele gondolni és mibe nem. De oké, ha neked ez jön le...
Nem érted, hogy miért borzadunk el?? Ez olyan kvittek vagyunk feeling ugyanis én meg azt nem értem, hogyhogy nem borzadsz el ;)
Mi van ? Bocs, de te tiszta hülye vagy... nem tudom, mit kombinálsz itt, én alapvetően általános alanyban gondolkodtam, amikor az ide írt kommentjeimet írtam,nem rád, vagy arra, hogy milyen ember lehetsz , felfújod a dolgokat..
természetesen mindenképp morzsolj el pár könnycseppet az öregért lefekvés előtt :D
"az a csaj vagyok, aki próbál mindenkinek segíteni, hajléktalanoknak kaját visz, állatoknak ad átmenetileg otthont, beteg gyerekeket támogat..."
Én is szoktam !
"és akkor egy válaszoló megmondja, hogy mit szoktam csinálni, mibe szoktam bele gondolni és mibe nem."
Mondja a halál.. félrebeszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!