Meghalt Moammer Kadhafi. Vélemény?
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 15:11
41/51 anonim válasza:
Valami rejtélyes járvány pusztítja az amcsiknak nem tetsző arab főnököket...
42/51 anonim válasza:
Kérem a következőt!
Amíg kereslet van, kínálat is mindig lesz...
44/51 asmosys válasza:
Ha eddig vették az olajat, eztán venni fogják akkor miért járt jól az olaj lobbi?
45/51 anonim válasza:
Én sajnálom, nagyon csúnyán meglincselték... :(
46/51 anonim válasza:
Mondjuk nem mindegy az olajmaffiának, hogy valós érték nélküli, hamarosan összeomló rendszer virtuális pénznemében, vagy egy valós fizikai fedezettel bíróban fizetnek a nyersanyagért. Ha valamelyik ország saját pénzpolitikát akar, azt rögtön megtámadják valamilyen mondva csinált indokkal.
47/51 anonim válasza:
hát hidd el, hogy nem a nép miatt akartak segíteni az amcsik abban is biztos lehetsz..
valószínűleg az játszik közre h kadhafinak hatalma volt, amit úgy használt ki h ő szabta meg az olaj árát, amit ha jól sejtem amerikáék sokaltak...szóval mentek "segíteni az embereknek" akik majd hálából jó olcsón odaadják, vagy különben küldik a "békefenntarókat" mert még nincs rendes kormányuk.
48/51 asmosys válasza:
Tudom hogy a tények itt nem sokakat érdekelnek, de Amerika nem támadta meg az országot, és nem vette az olaját sem. Kicsit újra kellene gondolni az elméletet.
50/51 aligator50 válasza:
Szerintem nem csak Kaddafi halala odja meg a vilag problemajat,van meg legalabb 100 politikus es tobb szaz iparmagnas, aki nelkul valoban elhetobb lenne a vilag.Kaddafi csak egy pont volt a terkepen , semmi mas csak utba volt.Minden bolhabol lehet csinalni elefantot,cak megfelelo media hatter kell neki.Eggyes allamok,ugy formaljak a kozvelemenyt ahogy akarjak,csakis az olaj szamit es az energoiahordozok, ezert fogjak kirobbantani hamarosan a harmadik vilag haborut.Kaddafi csak egy kis lepes volt effele.Jon Sziria vagy Iran, vagy mind ketto, csak figyeld a hireket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!