Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Meghalt Moammer Kadhafi....

Meghalt Moammer Kadhafi. Vélemény?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 15:11
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
32%

Nem baj, hogy meghalt, csak kár, hogy nem szabályos tárgyalás után akasztották fel.

Azok számára, akik a GYK-n éltették Kadhafit és bizonygatták, hogy nem fog megbukni, persze ez pofáraesés, de ők sok minden másban is tévedni szoktak.

2011. okt. 20. 19:59
 22/51 anonim ***** válasza:
13%

Itt azt írják, nem halt meg, csak álhír, hogy az ellenállókat megtörjék:

[link]

Pár nap múlva úgy is kiderül az i gazság.

2011. okt. 20. 20:35
 23/51 mustafa33 ***** válasza:
23%
Sic tranzit gloria mundi. meg a diktátoroké és terrorista vezéreké is. Ki golyóval (Ceaucescu, Bin Laden, Hitler...) ki isten által (Arafat, Szatalin, Kádár)...
2011. okt. 20. 20:43
 24/51 anonim ***** válasza:
43%

érdekes, hogy azokat pontozzák le, akik szerint biztos a hír, és azokat fel, akik szerint kamu. ennyire szeretjük az összeesküvés-elméleteket? vagy csak akkor nyugodtak az emberek, ha minden mögött minimum kontinensméretű csalást sejthetnek?

hogy ne legyen off: szerintem a halála nem volt szükségszerű, az lett volna a lényeg, hogy ne térhessen vissza a hatalomhoz semmilyen módon. ha jól tudom, sok ország nem örül a halálának, mert nemzetközi törvényszék elé akarták állítani.

ez már így esett, nincs mit tenni. az szerintem kicsit túlzás volt, hogy éljeneztek az emberek (nem szeretem, ha valaki halálát ünneplik), persze ki tudja, mennyi harag gyűlt már fel bennük Kadhafi ellen...

remélem, sikerül jó dolgot kihozni ebből a helyzetből és hogy talán Líbia lesz az első arab ország, ahol demokrácia van...

2011. okt. 20. 22:26
 25/51 anonim ***** válasza:
40%

"Úgy tudom, hogy viszonylagos jólétben éltek. "

rosszul tudod

Jól tudja. Itt Mo-on összetennék az emberek a 2 kezüket egy Kaddafiért.

2011. okt. 20. 22:46
 26/51 asmosys ***** válasza:
61%

Gondolkozóó

Ha jártál volna arra, ezeken a "jól élnek" meséken nagyokat röhögnél. Ott a katonák éltek jól./Tiszt és felfelé/ A nagy tömeg meg nyomorgott.

2011. okt. 20. 22:55
 27/51 anonim ***** válasza:
18%

20:35

"Itt azt írják"

"Itt"? A Mathabán? LOL

2011. okt. 20. 23:08
 28/51 anonim ***** válasza:
18%

ma 22:46

Ha klónoznánk Kadhafit, akkor olajat találnánk az Alföld alatt?

2011. okt. 20. 23:09
 29/51 anonim ***** válasza:
54%

Kicsit off:

Tegnap a tv2 híradója végére kapcsoltam be a tv, ott értesültem kadafi haláláról a legutolsó hírben, előtte az volt a hír, hogy valamelyik vidéki kis faluban nem lehetett használni a játszóteret a friss füvesítés miatt. Ennyit a tv2 híradó fontossági listájáról.

2011. okt. 21. 07:59
 30/51 anonim ***** válasza:
29%

07:59

Ez nem a fontossági sorrendtől függ. Ez egy taktika. A híradó elején rövid hírként bemondják a fontos híreket, a legfontosabbat meg hátra teszik. Miért? Azt hiszem nem nehéz kitalálni. Megvárod, végignézed,stb..

2011. okt. 21. 09:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!