Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Meghalt Moammer Kadhafi....

Meghalt Moammer Kadhafi. Vélemény?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 15:11
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

Az utolsó előttinek mondanám:

Én a Tényeket néztem tegnap és az elején mondták, hogy meghalt. stb, és mondta Várkonyi Andi, hogy erre még a Tények végén visszatérnek.

2011. okt. 21. 11:58
 32/51 anonim ***** válasza:
62%
Mindegyik hírműsor a végére teszi az érdekes/fontos híreket. Ezért hozzák a híradók a műsor végén Kadhafi állítólagos halálát (én nem azt mondom, hogy nem ölhették meg, de azért megvárom a biztosat) és ezért teszik az ilyen Fókusz meg Aktiv szerű lükeségek a cicisnéniket az adás végére.
2011. okt. 21. 14:51
 33/51 Csabi9 válasza:
80%
Nézzünk kicsit a múltba:2003.nyara george w. bush:˝demokratizálni kell az észak-afrikai térséget és a közel keletet˝ a történet folytatása ismert.Irakban ˝rengeteg˝ tömegpusztitó fegyvert találtak,de sikeresen tönkre tették az országot,hogy jó pénzért újjá építsék továbbá kiszívattyuzzák az olajat-földgázt és Igen Diktaúra volt Irakban,De amerikának v. más országnak semmilyen joga nem volt és nem lesz beavatkozni egy ország belügyeibe.Az amerikaiak kijelentették,hogy az elkövetett háborús bünökért katonáik nem vonhatóak felelösségre a hágai nemzetközi bíróság elött.Még jó,hogy mindenki egyenlő!?!Afganisztánba sem bin laden miatt mentek,szintén 2003.ősz nat.geo.:˝a cia-nak a drog üzletből az éves tisza bevétele 1 billiárd dollár˝.Most meg kiderült,hogy egy angol cég hatalmas lítium lelőhelyet talált,továbbá van ott még némi drágakő és egy ˝kis˝ fölgáz is/Kossuth rádió/.Azt nem vitatom,hogy diktatúra volt afganisztánban is méghozzá elég ronda(a tálibok elött az Afgán sportolók szép sikereket értek el s szépen is fejlödtek csak a váltás után megszüntették az egészet és nyilvános akasztásokat rendeztek pl.:a foci stadionokban),de most mi van a fent említett két országban,polgár háború amiben mindenki lő mindenkire közben azok akik kirobbantották az egészet simán kirabolják a természeti kincseiket.Az a szomorú egészben,hogy ugyanez vár az összes többi afrikai és közel-keleti országra(Kuvaitban is tüntetnek,pedig még dolgozniuk sem kell,Szaud-Arábiában is,de ott sem élnek rosszul ez több mint érdekes),azokba is be kell vonulni és fegyverekkel exportálni egy kis demokráciát.Természetesen ezek a királyságok inkább hasonlítanak a diktaúrákra,de saját tapasztalatból tudom,hogy jóval kevesebb az európai mérécével nézett bünözés(tehát nem másznak be a kertbe és viszik el a terményét az embernek,mert simán lecsonkolják a végtagját),ugyanakkor az is lényeges szempont,hogy a vallás alapján nagyon sok bünt követnek el pl.:a nők ellen,a primitív szokásaikról nem is beszélve,de azt azért semmi esetre sem lehet,hogy demorácia export címszó alatt kifosszák ezeket a bizonyos természeti és kultúrális kincsekban gazdag országokat mondván,hogy az nekik kell.A vicc az egészben,hogy az obama tavaly még vidáman parolázott kadhafival most meg örül,hogy megpusztult továbbá 30 évig jó haverja volt amerikának,persze a repülő robbantást nem nézték jó szemmel,de mégis a helyén maradhatott.Ezek a tények többek puszta összeesküvés elméleteknél.Üdvözlet a drót végén ülő cia-s,fbi-s,kgb-s és egyéb más alkalamazásban álló Őrnagy úraknak!
2011. okt. 23. 10:36
 34/51 anonim válasza:
34%
Ha így folytatja vszinü hogy Orbán is így jár.
2011. okt. 23. 18:06
 35/51 Dick Esmen ***** válasza:
35%

Egy ember halála tragédia.Millióké statisztika.

Dzsugasvili

2011. okt. 23. 19:28
 36/51 mustafa33 ***** válasza:
35%
Visszasírják még majd a "liberálisabbak" amikor majd a saríja szerint a fanatizált tömeg kövezni fogja őket.
2011. okt. 24. 02:06
 37/51 anonim ***** válasza:
44%
Csabi 9. Jól látod. De azt még hozzá tenném, hogy fenn említett diktátorok mindegyike akkor vált a nyugat számára "veszélyessé" amikor az olajukat nem vacak zöldhasúért akarták adni, hanem saját pénzért, aranydinárért. No ez az amit a pénzügyi oligarchia nem engedhetett meg.
2011. okt. 24. 12:23
 38/51 anonim ***** válasza:
17%

Elveszett még egy szabad ország, a globalizmus és a cionizmus fertőjében. Csak gyúrnak az illuminátusok a világuralomra és nem kímélnek semmit és senkit, főleg akkor nem, ha másképpen gondolkozol, mint ahogy azt elvárják.

Lehet egy köcsög volt, de lehet, hogy egy hős, de ezt sajnos már nem tudjuk meg pontosan, mert amit nekünk mutatnak az idegen cionista médiában (Messziről jött ember azt mond amit akar!), annak a 90%-a hazugság, meg aztán nem ismertem személyesen. Lakva ismeri meg az ember a másikat és nekünk magyaroknak sem jutott emberi lakótárs.

Ami biztos, hogy halottról jót, vagy semmit.

2011. okt. 24. 16:45
 39/51 anonim ***** válasza:
56%
Nem izgat... Már a csapból is ez flyik.Ha tényleg meghallt s olyan durva gennyláda volt a néppel akkor miért nézegetik a hütőházban??? Örüljenek neki temessék el minnél hamarabb és kész:D:D (Nem izgat a politika;s van szerintem sulyosabb fontosabb dolog is) 26L
2011. okt. 25. 10:28
 40/51 anonim válasza:
89%
Szerintem akik a most hős tizenéves katonák majd még vissza sírják az ezredest ha a NAGY demokráciába majd nem lövöldözni kell hanem dolgozni nem lessz ingyen egyetem meg tanulási lehetőség,nembeszélve a törzsek között kitörő polgárháborúrol a hatalom megszerzéséért ami nem kevés halálos áldozattal jár.
2011. okt. 25. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!