Szerinted szándákosan felrobbantották a két WTC épületet a repülőgépbecsapódások után?
Itt a teljes történet. Bár tudom, hogy pont azok nem fogják elolvasni akiknek a legjobban kéne, azért belinkelem, hátha ráakad valaki aki az igazságot keresi.
"Minden gépeltérítő egytől egyig arab volt még ezt se tudod?Annyi eszed sincs hogy ezt legalább ki tudták deríteni?"
Ha ennek a történetnek csak a fele igaz lenne, azt sem tudták volna kideríteni eltérítették e a gépeket, vagy műszaki hiba történt, esetleg a pilóta kattant-e be, nemhogy még azt arabok voltak -e...
"És a szakértői vélemények nem változtatnak a te véleményeden? "
Természetesen nem. A szakértők analfabéták.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:09
A kerozin laborkörülmények közt ég 600c körül. Ott nem ez volt, hanem remekül táplált égés.
Az acél olvadáspontjának ehhez semmi köze. 600c-n már a szövetszerkezete változik.
A gerendákat nem adták el a kínaiaknak.
Az épület biztosítása pedig tulajdonosváltáskor változott. A új tulaj minden ingatlana azonos feltételekkel volt biztosítva. Ráadásul több ezer épületre kötöttek terrortámadás okozta károkra biztosítást.
"A kérdező kommentje:
Amikor megtörtént az eset pont otthonn voltam és láttam az első híradásokat. Egyikben hallottam, hogy egy ismeretlen autó is elhagyta a torony mélygarázsát és feltételezték, hogy alul is felrobbantották a terroristák. Többet nem hallottam erről, hiába figyeltem a híreket.
A komment megírásának időpontja: tegnap 23:13"
Az elso hiradasok legtobbszor pontatlanok. Volt egy nagyszeru dokumentum film ami vegig kovette a tuzoltok szemszogebel az esemenyeket elso becsapodastol az osszeomlasig. Pl a WtC eszaki tornyaban levo tuzoltok es egyeb karelharitok a masodik gep becsapodasa utan is rengeteg hirforrast hallottak miszerint tobb repulo is a tornyok fele tart stb.
Nincs olyan acel szerkezet ami hosszu ideig ellen tud allni a tuznek. Lehet keslelteni de elobb-utobb minden megadja magat. A repulo becsapodast atveszeltek a tornyok csupan csak a nagy mennyisegu ho a szerekezti karokkal egyutt nem birta a terhelest. Az meg minek mi mindent kellen kibirnia a mernokok szerint sok szaz eset cafolta mar a "biztos" elmeleteket. Rengeteg kataszrofa kovetkezett be olyan okokbol amik elvileg a mernoki tudomany szerint nem kovetkezhettek volna be. Azert erdekes lehetett volna bevinni a toronyba tobb szaz kilo robbanoszert es felhelyezni ugy, hogy az ott dolgozo illetve arra jaro napi tobb tizezer embernek ne tunjon fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!