Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz, hogy nyugat-európában...

Igaz, hogy nyugat-európában nem tűrik meg a cigányokat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 23:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Romániából először 1989-ben minket árasztottak el (aluljárókban a földön feküdtek, nagyon sokan). Aztán mentek tovább nyugatra, ahol addig nem ismerték ezeket. Nagyon hamar megismerték.
2011. szept. 28. 23:30
 2/20 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon úgy néz ki... csak mi rasszisták vagyunk, ha így érzünk, náluk meg ez egy jogos reakció.

Lényegében az uniós romastratégiát is azért tartják ennyire fontosnak, mert tudják, hogy jobban járnak, ha a cigányok itt maradnak.

2011. szept. 28. 23:34
 3/20 anonim ***** válasza:
81%

Táborlakókat kell belőlük csinálnunk.

Aztán, amikor Nyugat-Európából számonkérik rajtunk, hogy miért vagyunk ilyen rasszisták, akkor megemlítjük nekik, hogy szívesen odaadjuk mind egy szálig a cigányságot, ha már ennyire szívükön viselik a sorsukat. Ne félj, akkor befogják majd a szájukat.

2011. szept. 28. 23:42
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

na ne mondd, a franciák egyből deportálták az összes cigánytelepüket ide Magyarországra és Romániába.

A Németek ugyan beszóltak nekik, aztán nem lett belőle végülis semmi.

2011. szept. 28. 23:49
 5/20 anonim ***** válasza:
55%

ott sem hiányoznak jobban, mint itt nekünk. csak mennének innen is el. csak a magyar nép olyan buta, hogy nem tesz semmit, bezzeg nyugatnak van annyi esze, hogy ne sem engedi őket.

nekem ne jöjjön senki azzal, hogy rasszista vagyok, mert laktam a getto szélén, mindent akarnak, csak asszimilálódni nem. nem kellenek sehol, ez az igazság.

2011. szept. 28. 23:50
 6/20 anonim ***** válasza:
81%
Például Ausztriában egy darab cigót nem lehet látni.Ők legalább tudnak valamit hogy kiket nem érdemes beengedni.
2011. szept. 28. 23:52
 7/20 anonim ***** válasza:
79%
a világon mindenhol nagyon szeretik védeni a cigányok jogait és érdekeit, csak ne nekik kelljen megoldani a problémákat, szeretik a magyarokat jól ledorongolni, hogy "ejnye-ejnye, szegény cigókat ne bántsátok" ....bezzeg akárhol megjelennek, számolatlanul költik a pénzt a visszaútjukra....innen nem fognak kitakarodni sajnos, ez már biztos....
2011. szept. 28. 23:53
 8/20 anonim válasza:
54%

Cigányokat sehol nem nézik jó szemmel. Csak a magyar nép fostos ahhoz hogy az asztalra csapjon. Szétrabollnak mindenünket, verik a magyarokat, 30 millás kocsikkal járnak lásd. ahol lakom. Az állam meg a média pátyollgatja őket. Tapasztalnák meg ők is amit én a cigányokkal mindjárt nem babusgatnák őket. Különben rájöttem! Mi magyarok szégyelhetjük magunkat. Végig nézzük ölbe tett kézzel hogy a cigányok elveszik kis hazánkat. Iszonyatosan szaporodnak és belaknak mindenünket. Ja és a magyar nép hogy történelmet írt? Elég hihetetlen mert most meg csak van mint a befőtt. Magyarország már rég nem a magyaroké, de még vissza tudnánk szerezni.

ADJON AZ ISTEN!

2011. szept. 28. 23:54
 9/20 anonim válasza:
36%
én Németországról tudom azt,hogy a helyieknek a törökökkel van gondjuk,és az biztos,hogy a rasszizmus mindenhol megvan,ahol nem így,ott vagyoni szempont alapján van megkülönböztetés. Szerintem mindenhol élnek cigányok,és őket is típusokba sorolják,és létezik akár világos hajú,világos bőrű cigány is,és a magyaroknak nem tűnik fel,hogy az,mert itt a fogalomhoz más külső társul.
2011. szept. 29. 00:03
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

Ne viccelj, Franciaországban olyan durván bánnak velük, hogy ha Magyarország hasonlót merészelne, már másnap bombázna minket a NATO a cigányok emberi jogainak megvédése érdekében :)))

Nyugaton, Spanyolországot kivéve, nagyon intoleránsak a cigányokkal szemben. A legdurvább a helyzet Svájcban és Franciaországban. De mivel ezek gazdaságilag erős országok, ezért őket érthetően nem csesztetik az "emberijogok" miatt.

2011. szept. 29. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!