9/11: merénylet az intelligencia ellen. Mi a véleményed erről a cikkről?
De egyébként sem életszerű a dolog, hogy egy tanult, művelt hazafi (persze saját országában), akit mellesleg Oszama Bin Laden-nek hívnak, és milliomos, hatalmas vagyont áldoz arra, hogy terroristákat képezzen ki Amerika ellen, majd figyelmeztesse őket - ráadásul állítólag zsidókat, akik ugye szintén ellenségei. Ez ugye a te elméletedet látszik alátámasztani, vagyis hogy nem az arabok, hanem a gonosz amerikai kormány robbantotta fel a tornyokat.
Ez meg amúgy micsoda? WTF?
Ne adj már a számba olyan dolgokat, amiket nem mondtam, köszi.
De azért tudjad, hogy az USA-ban (is) sokan próbálnak meg hasonló dolgokból ismertséget/népszerűséget kovácsolni maguknak, úgyhogy nem kell mindent készpénznek venni, amit egy "jó nevű" ám soha sem hallott újság közread...
A Times neked mond valamit? Tudod, New York Times, London Times? Esetleg a CNN? vagy ezek soha nem hallott újságok számodra?
"Hogy fogalmazzak, nem biztos, hogy felismerném 3 arab közül, hogy melyik Oszama bin Laden, ha ilyen szőrzettel rendelkezik és ilyen ruhában van."
Hát az bizony lehet. Még szerencse, hogy k.rva sok ember van még a világon rajtad kívül, akik viszont felismerik. Sőt, bár ezeknek csak töredéke, de még mindig k.rva sokan vannak, akik HIVATÁSBÓL felismerik - azaz pl. rendőrök - és mielőtt belekötsz, NEM CSAK amerikai rendőrök.
Ha VALAHA IS felmerült volna, hogy nem Oszama tette a nyilatkozatot (mint ahogy azt most próbálod beállítani), azzal már AKKOR tele lett volna a sajtó.
Tudod a tényeket nem 10 év elteltével kell kitalálni, hanem akkor, mikor azok történnek.
Pedro
"A Times neked mond valamit? Tudod, New York Times, London Times? Esetleg a CNN? vagy ezek soha nem hallott újságok számodra?"
Ezek az újságok SOHASEM adtak tudósítást arról, hogy az amerikai kormányzatnak, vagy a világméretű zsidó összeesküvésnek, vagy akár az ufókoknak (mégiscsak jó ez a szó) BÁRMI közük lett volna a merénylethez.
Szintén nem cikkeztek olyanról, hogy bármilyen tőzsdei manipulációknak közük lett volna a merénylethez.
De még csak olyat sem írtak, hogy a merényletet nem az Al Kaida követte volna el?
Szóval akkor mit is írtak ezek az általam soha nem hallott újságok?
Pedro
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:33
Az a sajtó lett volna vele tele, amelyik szerint a 7-es torony magától összedőlt? Vagy amelyik szerint a kerozin égéshője megolvasztja az acélt? Ez a sajtó biztos tele lett volna a kételkedéssel és a nagy leleplezésekkel! :D
De mindegy is, úgysincs már türelmem a rögeszmefuttatásaidhoz, elmentem aludni.
Te meg csak nyugodtan tájékoztasd a világot a hatalmas összefonódásokról, innen a Gy.K.-ról. Sok sikert!
Pedro
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:37
Jó Pedro, én feladom. Vagy nem akarod megérteni, vagy tényleg ennyire logikátlan vagy, de ez már elképesztő számomra. Én nem a kisegítő tanár vagyok a gyogyiból, nem fogom veled 4 éven át az ABC-t venni. A forrásokat megadtam, jó olvasgatást kívánok.
Azért ha valami szokásos bődületes marhaságot írsz majd mint szoktál, arra azért még reagálni fogok.
mielőtt én is elmennék aludni, azért megkérdezném, hogy mértékadó újság hol is írt arról, hogy a kerozin megolvasztotta az acélt?
(kérlek, pontos idézetet, ill. hivatkozást adj, mert ez a "megolvasztotta az acélt" az összeesküvésmániások egyik kedvenc vesszőparipája)
"Az a sajtó lett volna vele tele, amelyik szerint a 7-es torony magától összedőlt? Vagy amelyik szerint a kerozin égéshője megolvasztja az acélt? Ez a sajtó biztos tele lett volna a kételkedéssel és a nagy leleplezésekkel! :D"
Látod, már megint félrebeszélsz... Na jó, erre még válaszolok.
A 7. torony a WTC leomlásakor (több ezer tonna acél és beton!!!) keletkező rengés hullámoktól dőlt össze. Az a torony egy átépítés miatt amúgy is eléggé féloldalas szerkezetű volt, ezt már (másik, itt feltett kérdésed kapcsán) szintén leírták neked - de akkor is hiábavaló volt.
Az acél NEM OLVADT MEG. Ezt senki sem állította. (Mellesleg a repúlőgépekben nem kerozint (vízmentes benzint) használnak hajtóanyagként, hanem közönséges petróleumot...)
Az acél KILÁGYULT. A megolvadás, és a kilágyulás között óriási különbség van.
A petróleum képes lenne megolvasztani is az acélt, ha megfelelően gyorsan (pl. szúrólánggal) égetnénk el. Egy széttört repülőgépből kiömlő üzemanyag nyilvánvalóan nem, így ég, hanem egyszerű égéssel. De a petróleum még így is kb. 900 fokos lánghőmérsékletet ad, az acél kilágyításához pedig már 650 fok is elég.
Nem kell tehát félremagyarázni a dolgokat, csodák nincsenek, nem elolvadt a torony, nem folyt szét az acélváz, csak KILÁGYULT, és így elveszítette a szilárdságát. A lágyvas sokkal könnyebben hajlik, és sokkal kisebb a teherbírása, mint az acélnak.
Ennyire egyszerű a dolog. Csak szöveget kell értelmezni. Még a szakvéleményt is!!! Hátha nem elolvadásról írtak... :-D
Viszont mostmár tényleg jó éjt, megyek aludni.
Ja és még valami:
"Vagy nem akarod megérteni, vagy tényleg ennyire logikátlan vagy"
Hát nézd, nem szoktam dicsekedni vele, de most nem tudom megállni, én tagja vagyok a Mensa HungarIQnak, tagsági számom 11241. Nem hiszem, hogy logikátlan lennék... Te mikor lépsz be?
Pedro
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:51
Te meg tanuld meg inkább mit jelent az irónia szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!