Mi a véleményed Osama bin Laden likvidálásáról? Várható újabb (2001) merénylet Amerikában? Hazánkat ez fogja érinteni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 08:42
1/14 anonim válasza:
dehogy fogja, éljen a bújócska világbajnok!
2/14 anonim válasza:
Szerintem az arab fanatikusok csak blöffölnek, sőt a 2001-es támadás óta semmit sem mutattak, azóta is gyakorlatilag végig blöffölnek (lásd: Mohamed-karikatúrák incidens) most ez a "bomba van Európában" ijesztgetés. Már régen ki kellett volna p*csázni őket, csak a hülye Amerika fosott, Európa meg nem volt katonailag elég erős.
3/14 anonim válasza:
De ha 2001-óta blöffölnek, akkor lehet, hogy 2001-ben sem ők voltak. Ez így elég nagy meghasonulás!
4/14 anonim válasza:
Örüljetek neki, hogy 2001 óta nem történt nagyobb merénylet.
A katonai erőket, meg a biztonságot megerősítették, szal várható, hogy lesz bosszú Osama halála miatt. A hívei nem fogják ezt szó nélkül hagyni.
5/14 anonim válasza:
Ha most ölték meg, jöhet bosszúhadjárat. Hazánkat nem érintené egy ilyen, max az amerikai követség területét.
Ha lenne sikeres bosszúhadjárat amerika ellen, én bepisálnék az örömtől. Vagy ha azt nem is, de azért örülnék.
6/14 anonim válasza:
szerintem majd ősszel lesz valami:S nem tudom miért de nagyon úgy érzem hogy 2011 szeptember 11-én az Al-Kaida eltervez megint egy 2. 9/11 támadást mert egyrészt biztos megünneplik a terroristák a WTC 10 éves megsemmisétését ráadásul lehet hogy a 10 éve elmaradt Fehér Házba egy gép bevezetését most bepótolják:( szóval azért majd szeptember 11-én nem utaznék New York-ba tartó gépeken:O
7/14 anonim válasza:
Nem értem miért kell bántani az Amerikaiakat?! Jól tették hogy kinyifantották már végre azt hittem már sose kapják el xD az meg az ő bajuk hogyha újabb terrortámadás lesz.én inkább az amerikaiak oldalán állok mint az arabokén:S fuuj.nem azért mert koszosabb nép csak szívesebben megyek Las Vegasba ,Los Angelesbe mint Bagdad-ba.Aki meg utálja Amerikát az miért használja amit ők kitaláltak.Mert elvégre a számítógépek(Windows-okra értem) amiről ír mindenki a GYK-ra azt a gépet is ők találták fel.az már más hogy kik készítették,árusítják namind1.vagy akkor ne nézzen amerikai filemekt,sorozatokat aki utálja őket:O
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. máj. 6. 10:58
9/14 anonim válasza:
Én kíváncsi lettem volna, hogy mit tervez a 10. évfordulóra az öreg...
10/14 anonim válasza:
én olvastam.állítólag amerikaiak a lakásában DVD-ket meg a számítógépén is terveket találtak és a 10. évfordulóra amerikai vonatokat akartak kisiklatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!