Az USA hadereje semmit sem ér? Hogy lehetséges ez?
23:24
Így van. Ha nem lennének bonyolult nem katonai, hanem jogi és politikai korlátok, akkor a tálibokat egy perc alatt el lehetne intézni, egyszerűen megsemmisítenék őket a fél országgal együtt. De ezt nem lehet, mert nem ez a politikai célkitűzés.
A birkapásztorok (inkább kecske-) elfoglalták Washingtont?
Azt nem de késekkel és botokkal felfegyverkezve eltérítettek két repülőgépet és belepréselték world trade center tornyaiba... hát ez van. Sőt, még a pentagonba is belekóstoltak.
,,Az angolok leszámoltak a búrokkal "
Na , és tudod-e hogy számoltak le a búrokkal? Mit szólná hozzá ha ma ugyanezt tenné az USA? Szerintem hangosan kiabálnál, hogy juj micsoda embertelen háborús bűnök!
Lelehet számolni a gerillákkal is. Csak nem mindegy hogyan, és mibe kerül!
ma 13:58
Most témát váltottál.
Látom fingod sincs az ottani életszinvonalról.
12. születésnapjukra kapnak egy Kalast, 14.-re egy RPG-4-est. Korán megtanulják, hogyan kell ölni. Nem csak az amerikaiak az ellenségeik, hanem az ott élő népcsoportok nagyja. Ha ügyes vagy akkor találsz videókat amin 14! éves gyerekek vágják el az ellenségeik torkát. Ne minősitsd le őket, egyes csoportjaik keményebbek, mint az amerikai gyalogság nagy része.
A gerilla hadviseléssel pedig hosszan el tudják húzni a háborút.
Ami a legjobb, hogy tesznek magasról az emberi jogokra ha fogolyról van szó, amig a NATO erők be vannak határolva. Elég abszurd dolgok folynak a vezetőségnél, összehangolt támadás-sorozattal volna a legnagyobb esélyük győzni. De felesleges lenne, mivel pl.: az Al-Qaida már Afrikáig ér.
U.I.: A WTC és a Pentagon repülőit nem hiszem, hogy ők tették a helyükre. Ráadásul a Pentagonon fele vagy csak harmada akkora lyuk volt mint egy Boeing 747.
Szerintem hangosan kiabálnál, hogy juj micsoda embertelen háborús bűnök!
A Németek is kiálltak a búrok mellett ha emlékezetem nem csal. Az angolok meg tojtak rá.
Ok én belátom, hogy igazatok van.
ma 13:58
Most témát váltottál.
Jaj Ittenem Ittenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!