Megemlékezel 9/11 áldozatairól?
Figyelt kérdés
Több mint 10 éve tőrtént, borzalmas bele gondolni, mit élhettek át a túlélők. Fogsz megemlékezésre menni ? Gyújtsz legalább gyertyát ? Hogyan emélkezel meg erről, együttérzel az áldozatok hozzátartozóival ?2011. szept. 11. 13:17
41/42 anonim válasza:
Nem kell ahhoz "turbómagyarnak" lenni, h az ember felháborítónak tartsa, h az amerikaiak mindent leakarnak erőszakkal taszigálni az emberek torkán, ami nekik fáj. Igenis undorító, h még nekem kell szégyenkeznem amiatt, h nem sírok 9/11-én. Sajnálom azokat, akik a terrortámadásban meghaltak, na de az amerikaiak hány embert öltek meg? Hány embert fosztottak meg a családjától csak mert felsőbbrendűnek képzelik magukat mindenki másnál? Majd ha az amerikaiak is megemlékeznek a mi tragédiáinkról, melyek nekünk legalább ugyanolyan fontosak, akkor én is meg fogok az övéikről. Amúgy ez egy olyan giccses mese, h "9/11 megváltoztatta a világot, de ne féljetek, majd mi nagy amerikaiak megvédjük a világot a rossz emberektől...." blablabla
42/42 anonim válasza:
Miért kellene gyászolni olyan amerikaiakért, akiket olyan amerikaiak tettek el láb alól, akik egy nagyobb, háttérben működő hatalom bábúi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!