Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megemlékezel 9/11 áldozatairól?

Megemlékezel 9/11 áldozatairól?

Figyelt kérdés
Több mint 10 éve tőrtént, borzalmas bele gondolni, mit élhettek át a túlélők. Fogsz megemlékezésre menni ? Gyújtsz legalább gyertyát ? Hogyan emélkezel meg erről, együttérzel az áldozatok hozzátartozóival ?
2011. szept. 11. 13:17
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
87%

most komolyan erre kell megemlékezni mikor voltak sokkal súlyosabb katasztófák is a történelemben

pl don kanyar 146ezer halott mikor hallotad hogy megemlékeznek róluk?

természetesen a 2001 es halottakat is sajnálom de vannak, voltak komolyabb dolgok is

2011. szept. 11. 16:02
 22/42 anonim ***** válasza:
85%
Úgy látom, mindenki hasonló véleménnyel van e témában, egyébként én is...
2011. szept. 11. 16:16
 23/42 anonim ***** válasza:
91%
Hát nagyon úgy néz ki, hogy csak annak az országnak, népnek a tragédiájáról kell megemlékeznünk akinek a kormányunk nyelve épp a seggében kotorászik.
2011. szept. 11. 16:18
 24/42 anonim ***** válasza:
94%
Az amerikaiak gyászolják csak a saját halottaikat! Nem tudom hány Amerikai emlékezett meg a Don kanyar áldozatairól!
2011. szept. 11. 16:29
 25/42 anonim ***** válasza:
84%

Elég a filmeket nézni: mindig az USA-t éri a tragédia, legyen az űrlények támadása, világvége, nagy járvány, természeti csapás vagy bármi.

De végül is, minden népnek a saját tragédiája a legfájóbb. Csak az amerikaiak az övéket mindig különbnek tartják bármelyik népénél.

Emlékszem, voltak, akik azt mondták, hogy azon a bizonyos napon kicsit lebillentették a király fejéről a koronát...

2011. szept. 11. 16:53
 26/42 anonim ***** válasza:
87%

Édes istenem, ez már beteges... Sajnálok mindenkit, aki meghalt emiatt meg az ezt követő háború miatt is, tényleg.

De valóban egyetértek a többséggel, hogy ez nem a mi dolgunk, csak azért van ennyire felfújva, mert az USÁval történt. Minden napra lehetne tenni egy megemlékezést a történelem összes nemzeteinek tragédiái miatt...

Kérdező, te hányszor gyújtottál mécsest Mohács évfordulóinál, vagy utaztál Oroszországba az ottani doni tragédiáról megemlékező helyre/parkba koszorúzni?

A hazafi augusztus huszadikán meg tényleg gusztustalan volt...

2011. szept. 11. 16:55
 27/42 anonim ***** válasza:
85%

Aug. 20-án adták a Hazafi-t? Mert én el voltam akkor utazva.

Azért ez már szégyen és gyalázat a tv csatornára nézve. Nehogy már ne legyen elég történelmi / és nem történelmi / magyar film az Államalapítás napjára.

2011. szept. 11. 17:44
 28/42 anonim ***** válasza:
91%
Az amerikaiak által lemészárolt indiánokról ki emlékezik meg?
2011. szept. 11. 18:05
 29/42 anonim ***** válasza:
83%
Minek gyújtsak a hamburgerzabálókért gyertyát? Nem vagyok amerikai szóval nem fogok róluk megemlékezni!
2011. szept. 11. 18:49
 30/42 A kérdező kommentje:
De gondoljátok el 9/11 az más, az megváltoztatta a világot ott sok ember meghalt és nem tehettek róla, bár sok ember mindenhol meghal és ők sem tehettek róla de ez megváltoztatta a világot
2011. szept. 22. 20:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!