Megemlékezel 9/11 áldozatairól?
Figyelt kérdés
Több mint 10 éve tőrtént, borzalmas bele gondolni, mit élhettek át a túlélők. Fogsz megemlékezésre menni ? Gyújtsz legalább gyertyát ? Hogyan emélkezel meg erről, együttérzel az áldozatok hozzátartozóival ?2011. szept. 11. 13:17
31/42 anonim válasza:
Nem változtatta meg a világot. Hirosima.. na az megváltoztatta.
32/42 anonim válasza:
Egy csomó dolog történt a világon, ami megváltoztatta azt, de akkor sincs semmi közünk az amerikai világfájdalomhoz. A magyar embernek megvan a saját baja, nem kell a másé miatt is nekünk sírni.
33/42 anonim válasza:
Kedves kérdező megmondod nekünk, pontosabban leírod nekünk, hogy miért más 9/11??
34/42 anonim válasza:
Nem emlekszem meg mivel tul nagynak tartom a felhajtast. A Don kanyarban tobb 10000 magyar aldozat volt es rajuk egyik magyar se emlekszik meg de szeptember 11 edike mindenkit felkavar.Tolem ne varja el senki hogy megemlekezzek par amerikairol.
35/42 anonim válasza:
Ki a f*szt érdekelnek 9/11 áldozatai, az amcsik mikor gyújtanak gyertyát az általuk szétbombázott területek áldozataiért? Naugye, hogy soha.
36/42 anonim válasza:
A megemlékezésnek nem egy újabb halottak napja a célja. Tükrözi az adott nép hazafiságát, külföldön élőket is beleértve. Ebben Amerika a példamutató. A másik oldala, hogy miért emlékezzünk mi? Azért ,hogy ne felejtsü el, hogy az iszlám elrettentés mirámk nézve ugyanugy veszéjt jelent ha keresztény ország álampolgárai vagyunk (Oroszország, Spanyolország,Anglia ezekben az országokban is volt támadás) . Magyarországon félre értik és Donkanyarnál se arra emlékeznek, hogy mi volt a tragédia oka. Nem az emléküket akarom gyalázni de szerintem ők sem azt akarnák, hogy sirjál az ő sirjunk, hanem tanulj az esetből mert az ő értelmetlen halálának van egy kicsi haszna (bocsánat erre hirtelen nem találtam jobb szót) . Szerintem akik meghaltak Donnál biztos volt aki azt gondolta: a halálhoz nem kellett volna ilyen messzire utaznom inkább lőttem volne a nácikat otthon. De szerinted mi a tanulság? (nem a tv előtt kéne megemlékezni augusztus 20.-án patrioták)
37/42 anonim válasza:
Meg hát. Háromezer undorító korcs pusztult el akkor. Természetes, hogy erre pezsgőt kell bontani.
38/42 anonim válasza:
Érdekes emberek..érdekes válaszok...hajrá jobbik turbómagyarok!Mindenki mást le kell szarni.
39/42 anonim válasza:
Attól még, hogy valaki nem esik hasra az amcsi önsajnálattól és önajnározástól, még nem lesz jobbikos szélsőmagyar. Lesz@rom az amerikaiak nyomorát, elég a saját bajom, mégse vagyok radikális politikai nézetű.
40/42 anonim válasza:
Üld meg te is a hálaadást meg a heeloweent mint a sok amerika majmoló.
Azt vágod hogy Charlyék bombázták nagyanyámékat??
Rühellem őket meg azt is amit "képviselnek".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!