"10 éves az évszázad hazugsága"?
A barikád hetilapot ugyan nem szoktam soha olvasni de most megvettem a címoldala miatt. Ott azt írják benne, hogy valószínű, hogy az amerikaiak követék el szeptember 11-ei terror támadást, hogy utána háborút tudjanak indítani a kőolajban gazdag keleti országrészeken. És elég sok furcsa adatot lehoztak még, hogy pl.: a repülőn miért voltak olyan kevesen stb..
Kérdés? Most akkor kik követték el szerintetek a terror támadást?
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy az iszlám szélsőségesek bár egy kicsit most ez megrendítette a "hitemet"
SRÁCOK! OSAMA BIN LADEN BEISMERTE (MAGÁRA VÁLLALTA) HOGY Ő CSONÁLTA A 9/11 TÁMADÁST?
Mert ugyebár ha ők csinálnak valamit, akkor azt magukra vállalják. De ha nem akkor miért vállalják magukra???
És én nem hallottam azt hogy bevállalták volna...
Akkor ki is csinálta????
Létezett valaha is ilyen ember, hogy Osama Bin Laden? Igen, láttunk néhány videót, amiben egy muki prédikált, akit aztán állítólag megöltek, a holttestét nem mutogatták, de lényegtelen is.
Ilyen alapon előszedek akárhonnan egy csövest, leforgatok vele öt videót, amiben még Jézus keresztrefeszítését is magára vállalja, és csókolom. Mutogatom a világnak, hogy ő a legfőbb terroristavezér.
"Szerintem az egész egy nagy kamu. Nekem ott lett gyanús a dolog, amikor a WTC ikertornyai úgy "dőltek össze", mint a robbantással bontott épületek..."
Mert a maradékot lerobbantották...
persze hogy kamu az egész!
Voltam USA-ban 1 hónapig, és láttam mennyire buták, megvezethetők az amcsik!!! komolyan!
Mert ugye vannak érdekes kérdések, amire a mai napig nincs válasz:
- miért nem találtak repülőgép roncsokat az erdőben lezuhant 4. gépnál?
- miért nem találtak repülőgép roncsokat a pentagonnál?
- miért vonták be az összes utcai és egyéb kamerák felvételeit, amik a pentagonba csapódott "gépről" készültek? Ha bevonták őket, miért nem mutatják meg a köznek?
- miért "dőlt" le HÁROM épület? mert ugyebár a harmadikról nem nagyon beszélnek, ami ott volt a WTC mellett?
az FBI beismerte, hogy nem Bin Ladent okolják a 9/11 támadásért!:
http://www.youtube.com/watch?v=-40QpNTP1lM&feature=player_de..
ez is egy érdekes kis összeállítás:
rejehw: "Mert a maradékot lerobbantották..."
Lehet hogy nem akkor kellett volna "lerobbantani", amikor még benn voltak a túlélők és a tűzoltók...
rejehw:
"Lehet hogy nem akkor kellett volna "lerobbantani", amikor még benn voltak a túlélők és a tűzoltók..."
Ők voltak az előre számításba vett, "járulékos veszteség", ahogy a katonák mondják, számukat csökkentették amennyire tudták.
"A zsidók aznap be sem mentek dolgozni."
Ezerszer megcáfolták már, ahogyan a többi elképesztő marhaságot is. De nem számít, 10 éve ugyanazokat a szamárságokat csócsálják az Amerika iránti gyűlölettől elvakult ostobák.
Végtelenül butának vagy nagyon gyereknek kell lenni, ahhoz, hogy valaki elhiggye, hogy egy hadseregnyi ember meg tud tervezni egy ilyen merényletet, az amerikai kormány, a CIA stb. berkeiben, de természetesen senki nem köp, semmi nem szivárog ki belőle :)
Ráadásul ugye az épületben dolgozó zsidók is mindent tudtak előre, de 'láss csodát!' onnan sem került ki egy morzsányi információ sem.
A Barikád "elmélete" pedig se nem szenzációs, se nem új, még idehaza sem: Csurka 2001-ben, röviddel a merényletek után már előállt szinte ugyanezzel. Nincs új a nap alatt Amerikagyűlölőéknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!