Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én rontottam el...

Tényleg én rontottam el mindent?27 éves nő vagyok. A párom 31. Külföldön dolgoztunk a párommal,akkor már 2éve voltunk együtt,és jó pár hazugsága felszínre került.

Figyelt kérdés

Nem lehetett vele beszélni,mindig csak az volt hogy fejezzem be,mintha legalábbis én követtem volna el azokat a dolgokat.

Aztán beleuntam,de még együtt laktunk,megcsaltam egy fiúval! A fiúval nagyon jó volt,egyszer pettingig is eljutottunk,titokba voltunk mindig együtt,de nagyon jó volt!4hónapig tartott,mert haza kellett jöjjek Magyarországra egy családi ügy miatt. De a párom kint maradt és kiderültek a dolgok,fülébe jutottak,mástól,akik tudták a sztorit. És mindenki neki adott igazat,hogy hagyjon ott,hiszen én csaltam meg. de engem nem hallgatott meg senki,hogy azért ennek a megcsalásnak háttere is volt a sok hazudozás és képtelenség volt vele 2szót is váltani,ha probléma megoldásról volt szó.

Valamiért csak mellettem maradt. ennek másfél éve,de a mai napig felhozza ezt a megcsalást nekem...akkor csak nem bocsájtott meg nekem!!!Az ottani fiút pedig mai napig visszasírom :( De őt már az életbe nem láthatom!

Véleményeket kérnék a sztorimmal kapcsolatba.

2009. jan. 21. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ja, hát a férfiak azt képzelik, hogy ők bármit megtehetnek százszor, de ha a nő ugyanazt csak egyszer, akkor azt képtelenek elfogadni. Sajnos, ez így van.
2009. jan. 21. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Mind a ketten hülyék voltatok, és szépen elbeszéltetek egymás mellett. Ha ennyire zavart a hazudozása, miért nem lehetett fair módon szépen szakítani, és utána összegabalyodni azzal a másik sráccal? Így természetes, hogy a barátod jó színben tudta beállítani magát az ismerősök előtt.

A férfiak egyébként sosem felejtik el a megcsalást. Lehet, hogy azt mondják, mindent megbocsátottak, de ez hazugság. Az igazság az, hogy a megcsalást ők a férfiúi önbeszülésükön esett foltként fogadják, és mindig is ott fog bennük bujkálni az, hogy "ez a nő nem hűséges". Az állandó felemelgetéssel téged akar büntetni, mert úgy gondolja, egyedül te vagy a hibás a történtekért.

A szavaidból nekem az szűrődik le, hogy igazából te már nem szereted őt: akkor miért vagy még mindig vele? Nem lenne tisztább szakítani, és megkeresni a régi srácot?

2009. jan. 21. 15:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha bosszúból csináltad,nem ez lett volna a normális megoldás.De mint írod visszasírod azt a fiút.Tehát valószínű nem a párod az igazi az életedben.Plusz hazudozott neked,nem tudjátok megbeszélni a dolgaitokat..stb.Miért is vagytok még együtt?Szerintem csak pazaroljátok a drága időtöket egymásra,főleg Te.Egy nap rájössz,hogy képtelenek lesztek együtt leélni az életeteket.Mert ha már most nem jó,mi lesz évek múlva?Aztán rájössz arra is,hogy olyan valakire pazaroltad a fiatalságod,akire nem lett volna érdemes.Csakhogy minket nőket szorít az idő ha családot gyerekeket akarunk,tehát jobb gondolkodni,és nem pazarolni az időt.Egy férfinak 50 évesen is lehet gyereke.Míg nekünk jobb,ha nem nagymama korban akarunk szülni.Legalábbis én látni szeretném a gyerekem felnőni,és ha lehet még az unokáimat is szeretném ismerni.
2009. jan. 21. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyikototk hibas, mert egy huseges, normalis kapcsolatban nem hempergunk mas agyaba.

Minel elobb szakitsd meg a kapcsolatot a baratoddal, es hidd el, hogy nagy-nagy kulonbsegek vannak ffi-ak kozott, ismerjel meg tobbet is, es ne a ferjed legyen a norma neked. Te is irod, hogy a masik fiut visszasirod, persze, mert mas volt mint a parod.

Hagyd ott, soha nem leszel vele boldog egy hazug kapcsolatban, ahol egyfolytaban veszekedtek, es azon jar az eszetek, hogy ki kivel hogyan ....stb.

Kezdj uj eletet, igy gyerek nelkul sokkal konnyebb, mint ugy, ha mar lenne 1 vagy 2 gyereketek egyutt.

Hagyd ott, es eljel!!!

2009. jan. 21. 15:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kimondottan te rontottál el mindent. De mielött megcsaltad mért nem ültél le vele megbeszélni hogy ez neked igy nem jó?Ha lekezelöen viselkedett veled akkor is elmondthattad volna. ÉS tudod a hazugságok mindig kiderülnek ugy mint a hogy az exednek is a hazugságai ugyan ugy a tied is. Szerinem mind kettötök hibája de talán elsösorban a a (volt)párodé.De ne vágyakozz utána. Inkább nézd a jó oldalát! MEg szabadultál egy olyan embertől aki igazán nem is szeretett téged!Vagy talán te sem őt?Ezt már csakis te tudthatod
2009. jan. 21. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
azért irtam a párodatt mult idöben szal hogy exed mert ez igy már tulajdonképpen nem kapcsolat....hisz tudod....,,..a csomo meg marad!..." elözö voltam
2009. jan. 21. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha még mindig a másik fiú után sóvárogsz, akkor miért vagy vele? Ez igy sosem lesz normális kapcsolat!
2009. jan. 21. 16:25
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

Hogy írjak egy kicsit mást is.

Hasonló helyzetben voltam anno. Ő rengeteget hazudott, nálam betelt a pohár, és megjelent egy fiú, aki minden ismeretség nélkül kijelentette, kellek neki.

Tudom, hogy azért sóvárogsz a fiú tán, mert úgy érzed többet ad, mint a jelenlegi párod, én is így éreztem (ennek ellenére nem csaltam meg, hanem gondolkodási időt kértem minden féltől)

Végülis a párom mellett maradtam, amit még sokáig nagyon bántam, mert ő nem változott, én meg sóvárogtam a boldog élet reménye után, és keseregtem, mit szalajtottam el.

Aztán leültem a párommal beszélni. Sok mindenről nem is tudott, hogy fáj nekem, sok hazugságot ő egyszerű lódításnak tart, míg én napokig sírtam miatta.

Elmeséltem neki a fiút is, hogy majdnem megcsaltam emiatt, és hogy erről mi a véleménye.

Azóta nem is tudom, ha nem is mindenben változott, de nagyon igyekszik ezt látom. És habár nem haragszom rá, én is a mai napig felhozom neki a 4 évvel ezelőtti bakikat is, talán hogy mindig érezze egy kicsit, megbántott, talán hogy ne felejtse el, majdnem elveszített, talán, hogy lássam rajta a lelkiismeretfurdalást, és ezáltal azt, hogy szeret (ilyen téren ő sem működik másként szerintem).

Az, hogy látom rajta az igyekezetet, hogy küzd, elfelejtette velem a másikat, ha nem is teljesenb (érzéseket nem táplálok iránta, és nem bántam meg, h nem hagytam ott a párom!).

Neked kell számot vetni:

1. Küzdöttél-e érte eleget, hogy ne alakuljon ki ez a helyzet, és ha már kialakult, mit tesztek közösen azért, hogy ez ne álljon fenn?

Ha nem sokat, akkor nem érdemes firtatni együtt maradjatok-e, mi nagyon sokat küzdöttünk, és nagyon sokat szenvedtünk, mire helyrejöttünk.

2. Vesd össze a két férfi tulajdonságait (köztük az emlékeket). Nem tudhatod, hogy a másik fiú vajon hogyan reagált volna ugyanebben a helyzetben, hiszen alig ismered (lehet elmond mindennek, és még le is k****z a szűk körében, nem ám visszafogad). A jelenlegi párodnál mindenképp dicséretre méltó, hogy szeret annyira, megpróbál (még ha nem is sikerül) szemet hunyni efelett, de neked kell rávilágítani, Ő IS TETT EZÉRT!

Visszahúzó erő lehet még a rengeteg közös emlék, ellene szól az új szerelem reménye.

remélem tudtam hasznos választ adni, gondold át, és BESZÉLNI, BESZÉLNI, BESZÉLNI!!!!!

Minden egyes fájdalmas emlékről.

2009. jan. 22. 02:25
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! köszönöm a hozzászólásokat,különös az utolsóét! :) (remélem ezzel most a többit nem bántottam meg!)

Azóta született egy lányunk is. kismama lettem ebben a rizikós időben és azt akarta hogy vetessem el. NA NEM!! gondoltam,ha kell egyedül nevelem fel. szóval a gyerekünket sem akarta...

ennyit róla...hogy ő mennyire törekszik.

A másik pasit az életbe nem látom,mert külföldön él,messzi,2100km-re. Még a teloszámát is kitöröltem a kísértés miatt.

2009. jan. 23. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!