"10 éves az évszázad hazugsága"?
A barikád hetilapot ugyan nem szoktam soha olvasni de most megvettem a címoldala miatt. Ott azt írják benne, hogy valószínű, hogy az amerikaiak követék el szeptember 11-ei terror támadást, hogy utána háborút tudjanak indítani a kőolajban gazdag keleti országrészeken. És elég sok furcsa adatot lehoztak még, hogy pl.: a repülőn miért voltak olyan kevesen stb..
Kérdés? Most akkor kik követték el szerintetek a terror támadást?
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy az iszlám szélsőségesek bár egy kicsit most ez megrendítette a "hitemet"
És az mennyire életszerű, hogy a régóta keresett terrorista vezért elkapják, felismerhetetlenre lövik, vért vesznek tőle és a tengerbe dobják? Saddam akasztását élőben HD minőségben közvetítették ezt meg ilyen szépen "csendesen" megoldották. Tudom akinek ez gyanús, az egy összeesküvés gyártó tudatlan tizenéves.
Annak idején ugyanígy lehülyézték azt aki kimondta, hogy a Lusitania és Pearl Harbor ügye meg volt tervezve az USA részéről, hogy csak egy ok kellett nekik a háborúra. Ma egyetemeken professzorok is ki merik mondani és senki sem hülyézi le őket. 20-30 év múlva majd ez is egyértelmű lesz, addig meg nézze mindenki a TV-be a megemlékezéseket és hálál az arabokra!
11:46 Dantes
"Hihetetlen. Az emberi hülyeség nem ismer sem teret sem kort. Határtalan."
Üdítő és mulatságos, amikor magadat jellemzed Dantes.
Dantes :
"De jó. Tehát az USA elnöke, egy drog dealer."
Ő személy szerint nem az, de a CIA az az. Hivatalosan ugyan üldözik a kábítószert ( azért hogy igen magas legyen az ára ), de valójában annak fekete bevételeit tisztára mossák amik bekerülnek a gazdaság vérkeringésébe.
Te nem tudod, hogy az indokínai és vietnami háború is a kábítószer miatt tört ki ? És az 1840-45-ös angol-kínai ópiumháborúról sem hallottál ? A kábítószer a XVIII-XIX századtól az eredeti vagyonfelhalmozás eszköze volt és mai is az.
Mélyedj bele a történelem tanulmányozásába, mielőtt a felszínes ismereteidet ennyire nyilvánvalóvá tennéd.
,,Te nem tudod, hogy az indokínai és vietnami háború is a kábítószer miatt tört ki "
Hát nem. Én nem tudom. Azt hittem az volt az ok, hogy volt két Vietnam, az egyiket az USA támogatta, másikat a szovjetek, és ezek meg egymásra kezdek lövöldözni. De most már tudom, drog volt ott is. Persze.
Én azt hittem olaj-összeesküvés van, de nem. Drog összeesküvés van.
"Több tízezren haltak meg akkor....."
Hivatalosan az áldozatok száma nem érte el a 3000(!)-et. Szörnyű dolog volt tényleg és sajnálom az áldozatokat és hozzátartozóikat, de hány ember is halt meg Sztálingrádnál? Vagy a Don-kanyarban? Nekünk magyaroknak érdemesebb lenne inkább erről beszélnünk mint 9/11-ről. Minden nemzetnek megvan a maga tragédiája, nekünk így is van elég, ha nem haragszotok ezt meghagynám Amerikának.
11:00
Mielőtt hülyeséget írsz nézzél már utána!
WTC: 2606 + American 11: 87 + United175: 60 + American77: 59 + United93: 40 = több tízezer. Wikipedia adatok. Ha 3000 ember meghalt az is borzasztó, ne tízszerezzük már meg!
Írnak még 125 halottat a Pentagonnál is, de azt most nem számolom bele, mert videó felvétel van róla, hogy a Pentagon üres szárnyába csapódott be valami, ahol nem hiszem hogy százan lettek volna (lévén hogy üres volt).
Ha arra gondoltál, hogy akár több tízezren is meghalhattak volna, akkor igazad van, mert ha egy órával később érkeznek, akkor valóban így lett volna. De nem így volt...
Ja az is csodálatos, hogy a gyerekeknek szép kis kifestőt készítettek, hogy minél fiatalabb korba elhintsék bennük a rasszizmus magvait, az arab gyűlöletet.
,,de hány ember is halt meg Sztálingrádnál? Vagy a Don-kanyarban? Nekünk magyaroknak érdemesebb lenne inkább erről beszélnünk mint 9/11-ről. Minden nemzetnek megvan a maga tragédiája, nekünk így is van elég, ha nem haragszotok ezt meghagynám Amerikának."
Egyrészt az háború volt.
Másrészt mi közünk van Sztálingrádhoz?
Harmadrészt most nem a Don-kanyar , hanem ennek a terrorcselekménynek van az évfordulója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!