Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szólsz Churchill ezen...

Mit szólsz Churchill ezen megdöbbentő idézetéhez?

Figyelt kérdés
Churchill 1960-ban, Bernben mondta a következőket: „Németországnak megbocsáthatatlan bűne a második világháború előtt az volt, hogy kísérletet tett gazdaságának kiszakítására a világkereskedelmi rendszerből, és arra, hogy kialakítsa saját pénzügyi rendszerét, amelyből a pénzvilág nem tud többé profitálni." A nemzetközi pénzhatalomnak ez az ügynöke levonta a következtetést is: „Lemészároltuk a gaz disznót.”
2011. szept. 9. 22:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Churchill se volt egy szent ember csak mivel ő a győztesek oldalán állt így senki nem vonta felelősségre!
2011. szept. 10. 08:50
 12/32 anonim ***** válasza:
70%

Izé, szóval ifjabb éveimben alaposan beleástam magam Churchill életébe, sajnos a háború utáni ténykedése már annyira nem érdekelt, így arról nem is nyilatkoznék.

DE!

Az idézetet több helyen megtaláltam, általában eltérő időpontokban mondta. (1938/1960) elég komoly a szóródás. Továbbá figyelembe véve, hogy az ominózus honlapok, erősen szélsőjobboldali beállítottságúak megkockáztatom, hogy ezt nem Churchill mondta. Egyébként rengeteg idézet van, amit nem Ő mondott, de neki tulajdonítanak. Az úriember akinek mondta, meg a személyi titkára volt 1929-ig. Hogy utána tartották a kapcsolatot arról nincs infóm.

Íme a kedvencem, amit valóban ő mondott:

A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on.

2011. szept. 10. 10:45
 13/32 anonim ***** válasza:
39%
Úgy tudtam. Le mertem volna fogadni, hogy nem stimmel az idézet. Persze Gondolkozóó majd megmondja, hogy de bizony az idézet igaz, meg a zsidók tehetnek róla, és SZABADESÉS volt amikor összedőlt a WTC.
2011. szept. 10. 11:09
 14/32 anonim ***** válasza:
60%

Ez egy hazugság! Átnéztem ezt: [link]

Itt elméletileg az összes idézete fent van, nem találtam hasonlót. Viszont ilyet igen:

"America should have minded her own business and stayed out of the World War. If you hadn't entered the war the Allies would have made peace with Germany in the Spring of 1917. Had we made peace then there would have been no collapse in Russia followed by Communism, no breakdown in Italy followed by Fascism, and Germany would not have signed the Versailles Treaty, which has enthroned Nazism in Germany. If America had stayed out of the war, all these 'isms' wouldn't today be sweeping the continent of Europe and breaking down parliamentary government — and if England had made peace early in 1917, it would have saved over one million British, French, American, and other lives."

Viszont ez vitatott.

A teidézeted egy rohadt hazugság!

2011. szept. 10. 11:17
 15/32 A kérdező kommentje:

Jó, akkor megkérek mindenkit, hogy jövőhétig várjon, akkor kerül a kezembe ismét a könyv és megmondom majd, hogy honnan van az idézet forrása.

Egyébként wikipedia az időmágnások diktatúrája, ott nem fogsz olyat találni, ami rossz fényben tüntetné föl Churchillt.

Ellenben pl. Branyquotes. Nagyobb is és szabadabb is. Még a Rothschildokról is megtaláltam az idézeteket.

A türelmet köszönöm.

2011. szept. 10. 13:49
 16/32 anonim ***** válasza:
Várjuk!
2011. szept. 10. 14:05
 17/32 anonim ***** válasza:
50%
Na arra ugyan várhatunk...
2011. szept. 10. 15:12
 18/32 anonim ***** válasza:

Ne fáradj! Beírtam az idézeted a google-be angolul és el nem fogod hinni, de az első HAT találat illuminati, infounderground, stb... volt.

Amúgy is valószínűtlen, amit mondasz, mivel az idézetet "állítólag" 1960-ban mondta Bern-ben. Churchill 1965-ben halt meg 90 évesen. Namost 5 évvel azelőtt mennyire valószínű, hogy az ember ilyeneket zagyváljon? Főleg úgy, hogy '49 nyarától enyhe stroke-ban szenved?!

"Churchill had suffered a mild stroke while on holiday in the south of France in the summer of 1949. In June 1953, when he was 78, Churchill suffered a more severe stroke at 10 Downing Street. News of this was kept from the public and from Parliament, who were told that Churchill was suffering from exhaustion. He went to his country home, Chartwell, to recuperate from the effects of the stroke which had affected his speech and ability to walk.[49] He returned to public life in October to make a speech at a Conservative Party conference at Margate.[49][200] However, aware that he was slowing down both physically and mentally, Churchill retired as prime minister in 1955 and was succeeded by Anthony Eden. He suffered another mild stroke in December 1956."

2011. szept. 10. 15:42
 19/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:12

Veled ellentétben én betartom a szavam.

2011. szept. 10. 15:51
 20/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:42

És az azt jelenti szerinted, hogy nem mondhatott igazat? Lelassult szellemileg és fizikailag. Az egy dolog. Azért ne szenilis emberrel vond már párhuzamba. Ugyanúgy beszámítható volt az amit akkor mondott, mint a stroke előtt.

2011. szept. 10. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!