Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki lesz az új mumus bin Laden...

Ki lesz az új mumus bin Laden helyett?

Figyelt kérdés
A Világkormány terjeszkedik kelet felé, Líbia és Egyiptom már az övék. Most jön soron Szíria és Libanon, hogy utána megtámadják Izraellel Iránt. Miért ennyire fontos nekik Irán?
2011. szept. 9. 16:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

nem fontos nekik de csak ott tudnak háborúzni.

szerinted kik adnak fegyvert a terroristáknak?

2011. szept. 9. 16:32
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Ha a szükség úgy hozza, találnak helyette, nyugi.

Én is jelentkeztem Laden helyett, de nem feleltem meg az alkalmasságin.

2011. szept. 9. 16:53
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ismét egy kitalált személy lesz.
2011. szept. 9. 16:56
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Ja, Irán pedig olajnagyhatalom (OPEC egyik alapító tagja), szerintem ez az egyik ok, másik ok, hogy iszlám ország (abban is a fanatikusabb "siita mohamedán"), ezáltal veszélyt jelent Izraelre, és a Nyugatra, főként USA-ra. USA-nak egyébként '79 óta piszkálja a csőrét Irán, amikor győzött a forradalom, és elhajtották az amerikabarát sahot.

16:53 vagyok

2011. szept. 9. 17:08
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

Senki. Ugyanis nincs világkormány, és nem is terjeszkedik. Az arab világ nem a világkormány miatt forrong, hanem mert ha az egyik országban forradalom tör ki, az általában átterjed egy másik hasonló országra.

1848 Népek Tavasza. Hallott már valaki erről? Ott is Világkormány ügyködött? Vagy csak egyszerűen a hasonló helyzetben lévő emberekhez eljutott a forradalom híre, és ők is változást akartak?

2011. szept. 9. 17:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A fasiszta Gáspárovics következik.
2011. szept. 9. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

.

Újra kitalálnak egy nem létező személyt Bin Laden helyett!

.

2011. szept. 9. 22:05
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Miért? Bin Laden nem létezett? Nekem elég létezőnek tűnt. Ja biztos csak a zsidó média agymosása hitette el velem hogy létezik. Tudom, tudom.
2011. szept. 10. 11:10
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Hehe, ne vicceljetek. Nagyon is létező személy volt ő, sőt! Az a helyzet, hogy kurv@ nagy kamu a halála. Kb 3 éve költözött a szomszédunkba, magyarosíttatta a nevét, (a vezetéknevét nem árulom el, a keresztneve ma László) mi Lacibának szólítjuk. Van egy kis élelmiszer boltja az utcába, teljesen rendbe van az öreg, nem szakállas már (alig lehet ráismerni), kicsit töri még a magyart (angol perfekt), de lehet vele kommunikálni. 2 éve születésnapja alkalmából kicsit felöntött a garatra és elmesélte mi a helyzet ezzel a 911es dologgal. Amerikába utazott, nem volt pénze, jelentkezett statisztának egy sorozatba, visszahívták, de nem statiszta szerepet kapott, hanem a "bűnbakét". 3 nap alatt megcsináltak minden felvételt és képet, amit az utóbbi 10 évben nyilvánosságra hozott a média (állítása szerint még van pár anyag, kb még ugyanennyi plusz egy bakiparádét is leadhatnának a forgatásról). A felvételek után kifizették (nem kevés pénzt kapott) és 2002 elején kapott egy kis telket házzal a floridai Vero Beach-en. 2007-ben az Egyesült Királyságba költözött (a floridai házát megtartotta, nyáron 1-2 hónapra visszamegy:D), Londonban élt 6-7 hónapot, aztán Manchesterbe költözött. Ezt követően pedig itt telepedett le nálunk, Magyarországon. Na kb ennyi az öreg Osama története.
2011. szept. 10. 18:57
 10/11 anonim ***** válasza:
65%
már megvan Khadafi
2011. szept. 11. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!