Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Laknátok Ukrajnában? Ha igen...

Laknátok Ukrajnában? Ha igen miért és miért nem?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 11:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
95%

"Az ország közel felében magyar anyanyelvű a lakosság "

Ez most nem tudom, melyik országra vonatkozik, de Ukrajnára biztos nem. Ott szinte mindenki csak oroszul beszél.

Népek: ukrán 77,8% ,orosz 17,3%,fehérorosz 0,6%,moldován 0,5%,krími tatár 0,5%,bolgár 0,4%,magyar 0,3%, román 0,3%, lengyel 0,3%, zsidó 0,2%, egyéb 1,8%

2011. szept. 4. 20:38
 22/34 anonim ***** válasza:
47%

Hát tudod a fél országos a sügér volt, de te is hogy elhiszed ezeket a számokat.

Anyám családja ~3/4 magyar és ~1/4 részt ruszin. Az 1910-es népszámláson ~100% magyarok voltak, aztán voltak ukránok és ma már részben ruszinok ha idegen kérdezi. Így is a harmincas években a csehek okozta éhezés elől tíz évre át kellet jönniük, polgár emberkén napszámba a Dunántúlra.

2011. szept. 4. 21:39
 23/34 anonim ***** válasza:
46 millióból 150 ezer a magyar, ez nem hit kérdése, utána lehet nézni.
2011. szept. 5. 11:34
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:34

Csak hát mint elmondtam, azoknak a számoknak nincs sok köze a valósághoz, az általam már vázolt okokból. ;)

2011. szept. 5. 17:33
 25/34 anonim válasza:
72%
Sziasztok, én is kárpátaljai vagyok, de már magyarországon születtem(Vásárosnaményban), és budapesti vagyok, mamám ott él Beregszászban. És a kérdésedre igen a válaszom, sok magyar sajnos rosz véleménnyel van az országunkról, és az iskoláimban engem se szerettek, pedig énse tudok ukránul,se oroszul, már ovodába is idejártam. Visszatérve imádom, ngyon szép helyek vannak éés az emberek is jóindulatúak, plusz olcsóbb minden, és itt igazi életet lehetélni, nem pedig számitógép előtt ülni.(ezt a fiatalokra értem). Minden évben hazalátogatunk, az ünnepeket is jobban szeretjük ott tartani, meg nyaranta megyünk fekete tengerre a Krím-félszigetre. Másoknak is ajánlom! ;) 18/L
2011. szept. 6. 03:07
 26/34 anonim ***** válasza:
36%
Most még Ukrajnában is jobb,mint itt a bolondok házában,Ha fiatalabb volnék Újzéland.
2011. szept. 6. 11:59
 27/34 anonim válasza:
100%
Én is félig kárpátaljai vagyok, bár már Magyarországon születtem, családom nagy része ott él, itt laktam egy pár évet kint. Érdekes ott az élet, mások az emberek mint Magyarországon, általában közvetlenebbek, bár inkább csak kárpátaljáról tudok nyilatkozni. A kárpátok gyönyörű, a Krím félszigetet is érdemes meglátogatni. A politikai és gazdasági helyzetből adódóan ott egy kicsit másképp lehet boldogulni mint pl M.o.-n vagy nyugatabbra :) Összefoglalva én szerettem ott élni!
2011. szept. 6. 12:26
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
A Krimben nagyon el tudnám képzelni magam. Mondjuk fél év itthon, fél év Jalta.
2011. szept. 9. 11:27
 29/34 anonim ***** válasza:

Én is Ukrajnában lakom van azért mivel dicsekedni :)

2.Legnagyobb ország Európában

Legtöbb cukrot az egész világon itt termelik ki

A vasérclelőhelyek 20%-a UA-ban van

nem tudom hogy ezt a sok mindent +sorolhatnám még mi van +tengeri kijárat és nem tudják kihasználni Van itt pénz csak nem ott ahol kell

2012. márc. 14. 21:03
 30/34 A kérdező kommentje:
igy van erik, ukrajnabol g7-es orszag lehetne ha nem volnanak a politikusok es,az,allamfok onzoek korruptak, penzehesek stb mivel ukrajnaban sokkal tobb asvanyi kincs van mimt pl francia o. nAK Vagy nagybritanniak.
2012. márc. 15. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!