Laknátok Ukrajnában? Ha igen miért és miért nem?
tök jó kérdés... én személy szerint kedvelem Ukrajnát, mert tetszik az orosz és ukrán nyelv, szeretem a zenéjüket, kultúrájukat (már amennyit ismerek belőle), de csak ezért ott élni... meg nem mindegy, hogy melyik részén élnék. Kijev még elmegy, Kárpátalját is megnézném, biztos vannak szép tájak, de szerintem egy hónapnál többet nem töltenék kint. úgy hallottam, a közbiztonság nem az igazi, szegénység van, politikában sem a legjobbak, stb...
mindent összevetve szeretnék egyszer elmenni az országba, tényleg kíváncsi vagyok rá, de annyira nem tudna megfogni, hogy ott éljek.
Kedves kérdező!
Én is Kárpátalján élek.
Arra kérnélek, hogy többet ne tegyél már fel ilyen provokáló kérdést országunkkal kapcsolatban.
Azt ugye te sem gondolod, hogy egy fejlettebb országból elköltözne valaki egy fejletlenebb országba.
Mindjárt jönnek olyan hozászólások, hogy országunk ilyen rossz hely meg olyan rossz hely, ami ugye neked sem esne jól, még ha részben igaz is.
kedves utolsó!
mitől provokáló ez a kérdés? szerintem ez már a paranoia magas foka. senki nem mondott semmi rosszat Ukrajnára.
Kedves másik kárpátalján élő utolsó előtti válaszoló.légyszives ne akard megmondani hogy milyen kérdést tegyek föl,hadd dönthessem én el.És akár hiszed akár nem nem állt szándékomban lejáratni ukrajnát sőt ezzel szinte reklámozom és azt akarom elérni hogy miránk kárpátaljai magyarokra a magyarországi magyarok ugy tekinthessenek mint ha hozzájuk tartoznánk és nem néznének minket rossz szemmel.
KÖSZÖNÖM!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!