Laknátok Ukrajnában? Ha igen miért és miért nem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 11:56
11/34 anonim válasza:
Kérdező!
Jobban tennéd, ha nem hencegnél az államnyelv nem ismeretével!
12/34 anonim válasza:
Kárpát alján cseh és lengyel színvonal van vegyesen, a többi részen nagyobb részt fekete-afrikai és ebbe keverten orosz és román szintű viszonyok. Hát?? Mindenki döntse el kell-e ez neki?
Kárpátalja meg belterjes a munka terén, komoly kapcsolati háló.
És erősen haragszanak ránk, hogy cserben hagytuk őket a huszadik század második és harmadik évtizedében.
Tehát nem tudom hogy ha valakinek nincs kint kapcsolata miért menne oda?
Ezeket jól tudom, mert anyám családja is kint él és ezért utána is néztem. Ők 1945-ben mentek vissza, és az egész familia 300+ éve ott élt (kivéve 1933-1945 közt).
13/34 anonim válasza:
Most olvastam csak el a kommenteket. Ti haragszotok ránk. ;)
15/34 A kérdező kommentje:
HÁT ez valami nagyon nagy FAIL lehet, ti mind azthiszitek hogy rosszindulatból tettem föl ezt a kérdést.:(
2011. szept. 2. 16:33
16/34 anonim válasza:
A három 69%-ban hasznos válaszokat adó vagyok
Én nem. Van ott mire büszkének lennetek.
17/34 anonim válasza:
Gazdagként szívesen laknék, de csakis Kijevben vagy a Krím-félsziget mediterrán vidékén:)
18/34 Toncsi63 válasza:
Nagy kérdés lehetne még az is, hogy melyik részén. Az ország közel felében magyar anyanyelvű a lakosság és mint egyik nagy magyarunk mondta: "nyelvében él a nemzet". Mindezt összevetve, azt mondanám, hogy igen, élnék Magyarországon, akár a határon túl is. Ahol a közértben, kocsmában, templomban megértenek, az ITTHON van.
19/34 anonim válasza:
Még mindig megvan az átható penetráns bűz, ami bármilyen élelmiszerboltba belépve fogadja az embert? Még azokból az időkből vannak ilyen emlékeim, amikor a szovjet birodalomhoz tartoztatok. De az is lehet, hogy a helyiek ezt meg sem érzik.
20/34 anonim válasza:
én nem laknék mert nem tudok ukránul, meg kicsit taszít a régi Chernobyl-i katasztrófa is, de egyszer kilátogatnék Chernobylba körülnéni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!