Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek az 'új...

Mi a véleményetek az 'új világrend' elméletről? Hallottatok már róla?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 24. 20:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Gondolkozóóó, ha igaz a videód, az ember akkor is el fog tűnnia földről 50-100 év mulva attól függetlenül, ki fog itt uralkodni. Akkor ez miért van, miért öngyílkos az ember ?
2011. aug. 28. 16:37
 32/36 anonim ***** válasza:
2011. aug. 28. 16:39
 33/36 anonim ***** válasza:

Remélem lesz világkormány és megérem azt.

Gondolkozóó! Neked meg a legtöbb érved a youtube és egy dilettáns blogja? Ugyan már!

Tényleg miért lesz sátánista a világkormány? Azért, mert keresztény vagy? Mi lesz a buddhistákkal, nekik a sátánimádást, hogy fogják beadni? Ők semmilyen istenben nem hisznek! Vagy mi lesz egyes hindu irányzatokkal, amik ateisták? Öregem ekkora blődséget állítani!

Természetesen lehet világkormány, de hogy az nem fog adóztatni az is biztos! Max ilyen klímaügy, globális űrkutatás, békefenntartás feladatai lesznek.

Az is igaz, hogy mondták egyes közszereplők, hogy világkományt szeretnének. DE!

1. És akkor mi van?

2. Attól még lesz is?

3. Sok dolgot tényleg megoldana!

4. Még egyszer: miért sátánisták? Platóntól kezdve középkori filozófusokon át a mai napig sokan álmodoztak világkormányról, de még sajnos nem jött össze.

2011. aug. 28. 18:47
 34/36 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon, hogy én egy szóval nem mondtam, hogy bármiféle sátánisták lennének. Bírom amikor a számba adtok valamit és azt próbáljátok érvekkel megsemmisíteni, majd hozzáteszitek, hogy én mit szólok hozzá. Mégis mit szólnék? A büdös életbe nem mondtam ilyet.
2011. aug. 29. 15:58
 35/36 anonim ***** válasza:

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:58

Elnézést! Én csak abból indultam ki, hogy a legtöbb helyen sátánista világkormányt emlegetnek. Nyílván mivel az USA-ból indult, onnan is a fundi keresztény irányból, ott minden sátánista ami nem keresztény. Láttam én már keresztény politikai műsort az USA-ban, ahol KÖVETELTÉK, hogy támadják meg az EU-t, mert az maga a sátán. Úgy látszik le vagy maradva, olvass autentikus USA konteókat, ott még a levegő is sátánista.

Még egyszer elnézést.

2011. aug. 29. 18:42
 36/36 anonim ***** válasza:

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:42

Nem kell elnézést kérned, egyszerűen csak ne általánosíts.

2011. aug. 29. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!