Mi a véleményetek az 'új világrend' elméletről? Hallottatok már róla?
53%-osnak. Drábik János a szabad európa rádióban és sok helyen volt közgazdászi szintű foglalkozása saját bevallása szerint és aki el képes végezni a jogot az már a közgázzal is meg tud bírkózni, de nem ez a lényeg, mert sztem is butaságokat ír, bár részedről nem cáfolsz hitelesen semmit sem csak sommázól mindent.
Az üvegházhatással és a súlyos visszafordíthatatlan környezeti katasztrófákkal kapcsolatban, tudomásod van róla hogy a vezetőknek vagy neked bírtokodban van titkos ismeret hogy kerüljük el a véget ? Pl szétlövik a napot ? mert nem adok 100 évet, de még 50 évet sem és az ember elpusztúl ezen a bolygón
"Drábik János a szabad európa rádióban és sok helyen volt közgazdászi szintű foglalkozása"
Drábik nem közgazdász.
Az meg mi a francot jelent, hogy valakinek egy rádiónál "közgazdászi szintű" a foglalkozása? Ő volt a SZER pénztárnoka, vagy mi?
"aki el képes végezni a jogot az már a közgázzal is meg tud bírkózni"
Lehet, hogy meg tud birkózni, de nem birkózott meg vele, így nem véletlen, hogy nem is ért hozzá, csak nagyon felületesen, és főleg máshol olvasott eszmefuttatások másolgatásából állnak a gazdasági tárgyú cikkei.
"Az üvegházhatással és a súlyos visszafordíthatatlan környezeti katasztrófákkal kapcsolatban"
Ne fárassz már a katasztrófáiddal. Ha ekkora baj van, akkor úgyis világvége lesz, nem? Akkor meg minek okoskodsz, inkább járj szórakozni abban a kis időben, ami hátra van :)))
A válasz írója 39%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:31
A felmelegedés egy svindli. Nehogy már minden egyes ilyen csalást külön nekem kelljen kérdés formában megírnom, mert képtelenek vagytok tájékozódni.
53%-os sztem te járj inkább szórakozni, ha értelmes hozzászólásra nem futja !
A globális felmeleegedés komoly probléma ! Az üvegházgázok nem fognak távozni a légkörből és melegíteni fogják a földet egyre jobban, már most nagy baj van. Nem tűnt fel hogy nincsenek évszakok ? Csak tél és nyár van. Nyáron vagy megdől a melegrekord vagy téli hideg van, ne vicceljetek gyerekek. Kihalnak állatfajok. Ha kipusztúl a méhecske enni sem fogtok mit mert nem lesz aki beprorozza. A jégsapkák is olvadnak, hogyan lehettek ennyire tájékozatlanok.
Még arra válaszoljon valaki, hogy miért tartják az összeesküvés elméletek sátánistának az őket és miért egy antikrisztus életrehívásán fáradoznak akit majd imádni fognak. Gondolkozóóó te biztosan tudod.
Nem értem, hiába nézek videokat. Egyébként ezek az összeesküvés elméletek elágaznak, mindegyik mást mond, sokszor homlokegyeneseket is. Drábiknál a Rotschildek a leggazdagabbak és ők a fejek. A legtöbb helyen a Rockefellerek az irányítók és a mindenkori ifjú Rockefeller gyerek első állása a pályakezdő Világ ura. Kb ennyit erről. Drábikot nem védem, mert sztem is butaságokat ír, de egy Jogásznak aki olyan precedens helyen dolgozott mint a szabad európa rádió illik és tudnia is kell a közgazdaságot.
Kedves Gondolkozóóó. Elolvastam az általad ajánlott oldalt a felmelegedésről azonban sajnos csalódnom kellett benne !
Hatalmas ostobaságok vannak benne. Nem is értem, hogy egy akár már érettségizett ember is, hogy hiheti ezeket el. Gondoljátok végig. Az oldalon az van, hogy sszakértők olyan fals adatokat adnak meg a multban lezajlott klímaviszonyokról, főleg hőmérsékletről ami nem igaz, de mint fennetbb említettem,ezeket az időjárási anomáliákat megéltük !! Nem veszed észre minden évben, hogy nyáron vagy melegrekord dől meg vagy pedig téli hideg van ???? Ez fügetlen attól, hogy ki hogyan hazudna a hömérsékletekről ! Nem veszed észre hogy kb a Milleneumtól eltűntek az évszakok ? Nincsen tavasz és ősz sem !
Azt írtam, hogy környezeti katasztrófák, amibe a hóesés nyáron is beletartozik ugyanúgy mint a felmelegedés és a tornádó hazánkban is. Ez mind azért van mert az ember mint egy vírus, elpuszítítja a természetet és a föld anyánkat, ezért nem lesz hól élnünk. Az időjárási anomáliák ezt igazolják. Egyébként nem igaz, amit ez az oldal ír, mert valóban nagy mértékben olvadnak a jégsapkák, csak nézd meg magad is.
Ha valaki ebben a süket írásban rációt vél felfedezni írja meg, sztem ez a cikk az igazi összeseküvés elmélet [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!