Mikor fog végre lecsitulni ez a válság? Hónapok, évek, évtizedek?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 16:35
11/18 anonim válasza:
Itt keress a témáról írást! : [link]
12/18 anonim válasza:
Nemzetiszocializmus az egyetlen kiut nekem ezt mondta egy tortenelem tanar.
13/18 anonim válasza:
Minden valsag haboruval ert veget azutan lendult fel minden mert ujra kellett epiteni mindent s fejlodtek az orszagok nezzetek meg h most hany helyt van haboru, foradalom stb
14/18 anonim válasza:
Hasonló válság sújtotta a kapitalista országokat 1974-ben, 2001-ben és 1958 körül.
Semmi sem indokolja, hogy a mostani válság, amely már 2007 második felében elkezdődött, hosszabb legyen, mint az említettek. Nincs rá bizonyíték, hogy súlyosabb lenne. A hozzáértők szerint 2010-ben már megkezdődik a fellendülés, az összeesküvéselmélet-hívők és szenzáncióhajhászok hiszik csak, hogy világvége lesz.
15/18 anonim válasza:
szerintem 2012-ben vége lesz mert azt jósólták, hogy akkor eljön a világvége.
16/18 anonim válasza:
Én az új társadalmon egy pénznélküli társadalmat értek, ahol a környezet és egymás védelme az elsődleges. Ha úgytetszik egyfajta "ökoneoszocializmus" (természetesen "vezér2 nélül). Szerintem a felé tartunk...
17/18 anonim válasza:
17:10-nek
Nem a világvége jön el. -.-' 2012. december 21-én (vagy 23-án) ér véget a maja naptár. Egy óriási változást jósoltak, nem világvégét. >.<
Egyébként én 10 évet hallottam, bár ki tudja. :) Lehet, hogy igaza volt a majáknak, és annak, aki már készül az új társadalomra. =)
18/18 anonim válasza:
szerintem 2010 juli 22 én lesz vége este 8-kor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!