Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vélemények erről a filmről?...

Vélemények erről a filmről? (wake up call/ébresztő film)

Figyelt kérdés
[link]

#wakeupcall
2011. júl. 17. 14:07
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

53%-os megint kötöszködsz: tudhatnád hogy a tankönyvek nem tartamazzák a legfrissebb eseményeket,pl az öt-tíz évvvel ezelőttieket,"azsidókfelvásároljákmanhattant" sem lehet benne mert túl friss.

"Ami benne van a történelem tankönyvben, az mitől titkos összeesküvés?"- a titkos az, amit nem mondanak ki,.. erre a világ-összesküvésre több tucatnyi utalás van a középiskolai főleg történelem, és kevesebb az irodalomkönyvekben, részinformációk vannak a tankönyvekben, de nincs bennük a keret, a váz, hogyan értsed őket, neked kell összeraknod a puzzle-t, ha van elég eszed hozzá...nem mondják ki, csak utalnak rá, egyik közgazdász pl "pusztító világerőnek" nevezi, ez is csak egy körülírás a részéről...

2011. júl. 19. 10:49
 32/54 anonim ***** válasza:

10:49

"a világ-összesküvésre több tucatnyi utalás van a középiskolai főleg történelem, és kevesebb az irodalomkönyvekben, részinformációk vannak a tankönyvekben, de nincs bennük a keret, a váz, hogyan értsed őket, neked kell összeraknod a puzzle-t"

Értem, szóval a titkos világösszeesküvésről utalások vannak a tankönyvekben, és csak össze kell rakni a puzzle-t, sőt, egy átlagos teszkó árufeltöltő össze tudja rakni, csak egy professzor nem.

Kicsit túl sok hollywoodi filmet nézel, nem gondolod?

"egyik közgazdász pl "pusztító világerőnek" nevezi"

Nem "egyik közgazdász", hanem a szakmai körökben komolyan nem vett, zakkant hülyeségeket irkáló Bogár László.

2011. júl. 19. 10:59
 33/54 anonim ***** válasza:

hát Bogár úr tényleg egy nagy arc:)))

különösen a kamatmentes "pénz" című világmegváltó ötlete tetszik

a megváltáshoz csak egy bankóprés kell:)))

és után mindenki bárgyú vigyorral az arcán boldgan él amíg meg nem hal:)))

2011. júl. 19. 12:09
 34/54 anonim ***** válasza:

Inkább ilyet olvassál ebben a műfajban:)

[link]

ebben legalább vmi logika is van (tényleg én nem bántam meg, hogy elolvastam)

2011. júl. 19. 12:10
 35/54 anonim ***** válasza:

vagy mondjuk ezt a filmet

http://www.youtube.com/watch?v=1FiaUpeJxcA&feature=related

csak 8 perc, de gyanítom, hogy több értelmes info van benne mint az általad belinkelt 2 órás tényfeltáró opuszban:)

2011. júl. 19. 12:15
 36/54 anonim ***** válasza:

ma 10:59!

"egy átlagos teszkó árufeltöltő össze tudja rakni, csak egy professzor nem"- árufeltöltő, és prof is össze tudja rakni, intelligencia és gondolkozási képesség szükséges (ami lazán jár együtt az iskolai végzettséggel... bár érettségi szükséges a felismeréshez szükséges alapvető műveltség megszerzésében...),

ismertem matematikai dokturátussal rendelkezőt, aki össze tudta rakni...ő sosem volt a médiában...

"zakkant hülyeségeket irkáló Bogár László"- tudom, csak nem akartam kiírni a nevét... ilyenek a kormányhoz közeli emberek :-)))

2011. júl. 19. 14:53
 37/54 anonim ***** válasza:

14:53

"árufeltöltő, és prof is össze tudja rakni"

A hozzáértők nem hisznek ezekben a zöldségekben. Egyes laikusok igen.

"ismertem matematikai dokturátussal rendelkezőt, aki össze tudta rakni..."

Aki a matekhoz ért, nem biztos, hogy ért a politikához vagy a gazdasághoz, különösen, ha szakbarbár.

"ilyenek a kormányhoz közeli emberek"

Attól, hogy jobboldali lapokba írkál, még nem kormányközeli.

2011. júl. 19. 16:20
 38/54 anonim ***** válasza:
65%

Kérdezném azokat, akik szerint abszolút hülyeség az említett két film, Zeitgeist és Ébresztőfilm...hogy akkor hatalmas tudásukkal meséljék el, adjanak magyarázatot a jelenlegi világgazdasági helyzetre, problémákra...

Ugyanis abszolút lehet igazatok van, csak akkor kérek szépen ellenérvet, más magyarázatot...nem csak mellé dumálást...

Nyitott vagyok...figyelek!

2011. aug. 25. 11:44
 39/54 anonim ***** válasza:

11:44

Tényleg nézz már bele egy bevezető közgáz tankönyvbe. Ott le vannak írva a gazdasági ciklusok.

Rendes gazdaságtörténeti könyvekben pedig nagyon részletesen le szokták írni az olyan válságokat, mint mondjuk az 1929-es vagy az 1890-es. A 2008-as is egyszerűen egy olyan válság, mint a többi.

2011. aug. 26. 08:19
 40/54 A kérdező kommentje:
sajnos a statisztikát nem találtam meg...:S sorry! Viszont a szemlélet módom alátámasztására itt van e ragyogó tervezet amit valószínűleg 28-án szavaznak meg...duplája lesz a tandíj a mostaninak stb... Gazdagok kiváltsága lesz a diplomaszerzés és az állami férőhelyet jelentősen lecsökkentik! És az összes többi ami mostanság megy...mi ez ha nem felháborító és vmilyen szinten alapozza a filmbeli "jövőkitekintést"...Tudom lesz aki ellenezni fogja a szemléletmódom, de igazán nem is érdekel, ez az én véleményem és felvállalom, én tudom két oldalról nézni a dolgot a többségnek is meg kellene ezt tanulnia és lehet kissé "világosabban" látná a világot! Üdv!
2011. szept. 24. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!