Vélemények erről a filmről? (wake up call/ébresztő film)
53%-os megint kötöszködsz: tudhatnád hogy a tankönyvek nem tartamazzák a legfrissebb eseményeket,pl az öt-tíz évvvel ezelőttieket,"azsidókfelvásároljákmanhattant" sem lehet benne mert túl friss.
"Ami benne van a történelem tankönyvben, az mitől titkos összeesküvés?"- a titkos az, amit nem mondanak ki,.. erre a világ-összesküvésre több tucatnyi utalás van a középiskolai főleg történelem, és kevesebb az irodalomkönyvekben, részinformációk vannak a tankönyvekben, de nincs bennük a keret, a váz, hogyan értsed őket, neked kell összeraknod a puzzle-t, ha van elég eszed hozzá...nem mondják ki, csak utalnak rá, egyik közgazdász pl "pusztító világerőnek" nevezi, ez is csak egy körülírás a részéről...
10:49
"a világ-összesküvésre több tucatnyi utalás van a középiskolai főleg történelem, és kevesebb az irodalomkönyvekben, részinformációk vannak a tankönyvekben, de nincs bennük a keret, a váz, hogyan értsed őket, neked kell összeraknod a puzzle-t"
Értem, szóval a titkos világösszeesküvésről utalások vannak a tankönyvekben, és csak össze kell rakni a puzzle-t, sőt, egy átlagos teszkó árufeltöltő össze tudja rakni, csak egy professzor nem.
Kicsit túl sok hollywoodi filmet nézel, nem gondolod?
"egyik közgazdász pl "pusztító világerőnek" nevezi"
Nem "egyik közgazdász", hanem a szakmai körökben komolyan nem vett, zakkant hülyeségeket irkáló Bogár László.
hát Bogár úr tényleg egy nagy arc:)))
különösen a kamatmentes "pénz" című világmegváltó ötlete tetszik
a megváltáshoz csak egy bankóprés kell:)))
és után mindenki bárgyú vigyorral az arcán boldgan él amíg meg nem hal:)))
Inkább ilyet olvassál ebben a műfajban:)
ebben legalább vmi logika is van (tényleg én nem bántam meg, hogy elolvastam)
vagy mondjuk ezt a filmet
http://www.youtube.com/watch?v=1FiaUpeJxcA&feature=related
csak 8 perc, de gyanítom, hogy több értelmes info van benne mint az általad belinkelt 2 órás tényfeltáró opuszban:)
ma 10:59!
"egy átlagos teszkó árufeltöltő össze tudja rakni, csak egy professzor nem"- árufeltöltő, és prof is össze tudja rakni, intelligencia és gondolkozási képesség szükséges (ami lazán jár együtt az iskolai végzettséggel... bár érettségi szükséges a felismeréshez szükséges alapvető műveltség megszerzésében...),
ismertem matematikai dokturátussal rendelkezőt, aki össze tudta rakni...ő sosem volt a médiában...
"zakkant hülyeségeket irkáló Bogár László"- tudom, csak nem akartam kiírni a nevét... ilyenek a kormányhoz közeli emberek :-)))
14:53
"árufeltöltő, és prof is össze tudja rakni"
A hozzáértők nem hisznek ezekben a zöldségekben. Egyes laikusok igen.
"ismertem matematikai dokturátussal rendelkezőt, aki össze tudta rakni..."
Aki a matekhoz ért, nem biztos, hogy ért a politikához vagy a gazdasághoz, különösen, ha szakbarbár.
"ilyenek a kormányhoz közeli emberek"
Attól, hogy jobboldali lapokba írkál, még nem kormányközeli.
Kérdezném azokat, akik szerint abszolút hülyeség az említett két film, Zeitgeist és Ébresztőfilm...hogy akkor hatalmas tudásukkal meséljék el, adjanak magyarázatot a jelenlegi világgazdasági helyzetre, problémákra...
Ugyanis abszolút lehet igazatok van, csak akkor kérek szépen ellenérvet, más magyarázatot...nem csak mellé dumálást...
Nyitott vagyok...figyelek!
11:44
Tényleg nézz már bele egy bevezető közgáz tankönyvbe. Ott le vannak írva a gazdasági ciklusok.
Rendes gazdaságtörténeti könyvekben pedig nagyon részletesen le szokták írni az olyan válságokat, mint mondjuk az 1929-es vagy az 1890-es. A 2008-as is egyszerűen egy olyan válság, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!