Tart attól, hogy Európából eltűnik az europid faj?
Nem tartok attól, hogy eltűnik a kaukázusi rassz (én így hallottam a fehér rassz megnevezését), mert az ide áramló észak-afrikai arabok nagy része a rasszba tartozik. Az egy másik dolog, hogy kicsit sötétebb a bőrük, de akkor sem tartoznak sem a negrid, sem a mongoloid rasszba. A vallásuk viszont maga a fekély Európa testén, ez az amitől tartok, hogy Európa 100 év múlva is ugyanolyan szabad, szekuláris lesz-e mint, mint ma. Egyébként ezt a kérdést az észak-afrikaiak tehetnék fel, ugyanis fekete-afrikából hozzájuk áramlik be a legtöbb fekete.
Amúgy sem értem a kérdést. Mi van, ha mondjuk a feketék sereglenének be ide? Akkor az a megoldás, hogy a mi nőink is sz@rják a kölköket? Meddig mehet ez? 12 milliárd? 30 milliárd? Inkább őket kellene lelassítani, mert így is túl sokan vagyunk a bolygón és az értékes erőforrások nagy része már a vége felé jár - és még Kína, India be sem kapcsolódott a buliba. Szóval szerintem az ilyen gyerekgyáraknak óvszert, felvilágosítást, oktatást és családtervezést kellene vinni a segély helyett. Nem halat kell(ene) adni nekik, hanem megtanítani őket halászni. Csakhát ez egyes országoknak nem áll érdekében...
Nem tűnik el az europid típus, de az aggodalom jogos: a fokozódó gazdasági nehézségek, a szociális háló érzékelhető lepusztulása egyre erőteljesebben fogja felszínre hozni a kulturális ellentéteket.
Az egyesült államokban az idén már több nem fehér gyermek született, mint fehér. Egyesek szerint a bevándorlási törvények fellazítása az USA-ban és Európában célzatos volt. Joggal érezzük kényelmetlennek az olyan fogalmak elterjedését, mint pl. az "Eurábia", meszticizálódás stb.
Ha egy pohár vörös borba néhány csepp fehéret töltünk: észre sem lehet venni, fordítva a színárnyalat már könnyen elmozdul a rosé irányába. Természetesen ez nem szín, hanem kulturális és társadalmi kérdés. A bűnözési statisztikák is ijesztőek ebből a szempontból vizsgálva.
A magyarországi demográfiai adatok miatti aggodalom is teljesen indokolt.
Adalékok a témához:
A fehér világ jövője a 21. században
A szakadék mélyéről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!