Miért van az hogy majdnem az egész zsidó kultúra eltűnt Kelet-Európából?
De komolyan így van, ezek nem bánják, csak szabadon zsidózhassanak meg cigányozhassanak.
Nekem már kétszer volt ezen az oldalon olyan pillanatom, amikor azt gondoltam, hogy "megtaláltam a világ leghülyébb emberét!":
Az egyik ilyen pillanat pár hete volt, amikor valaki tagadta Einstein tanait, a kvantum fizikát, meg a relativitás elméletet, mert Einstein zsidó volt.
A másik meg pár óraja, amikor valaki feltett egy kérdést, hogy vannak-e kínai zsidók, és vajon ott is a világuralomra törekszenek-e?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A II. világháború idején még nem volt Izrael zsenikém!
Ha meg ismered a történelmet, akkor tudod, hogy már az ókor óta miért nem arrafele élt a zsidóság!
Igen, a harmadik válasz az amikor nem tudnak érvelni ellenem, tulajdonképpen beismerik hogy volt holokauszt, de azért odacsapnak azzal hogy egyáltalán minek jöttek ide.:DD
Egyszerűen nem bírják elviselni, ha nekünk van igazunk:D
Én azt nem értem benned 77%-os és hozzád hasonló gondolkodásúak, hogy a világban történő ilyesmi "gonoszságokat" miért kenitek pont a zsidókra?
Egy hatalomtól megrészegült svéd, spanyol, magyar, urkán, kongói, koreai nem lehetne ugyanolyan gonosz, mint egy zsidó?
Na, most már hagyjuk, mi??
Azért nem kenik másra mert nem kell/lehet. Mert ezt nem rá kell kenni valakire, ami úgy van, az úgy van. Nézz külföldi hírcsatornákat. Nézd meg pl az USA-t, a világ vezető hatalma. Valahogy a mindenkori elnök körül mindig ott sürög-forog 5-10 db fodros-fürtös fekete kalapban. Akkor valójában ki is mondja meg, Obamanak hogy mit tegyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!