Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy majdnem az...

Miért van az hogy majdnem az egész zsidó kultúra eltűnt Kelet-Európából?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem akik állítása szerint nem volt holokauszt.
2010. szept. 19. 23:24
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

:DDDD

A kérdésre is válaszolna valaki?:DD

2010. szept. 20. 00:16
 12/36 anonim ***** válasza:
85%

Hátizé. Mert létrejött Izrael, és több millió zsidó költözött oda, illetve az Egyesült Államokba?

Egyébként én sem a holokausztot tagadom, csak ezt a részét megkérdőjelezem:

[link]

2010. szept. 20. 00:18
 13/36 anonim ***** válasza:
41%

Arra talán még nem gondoltál, hogy azért vannak zsidók vezető pozícióban, mert a XX. század elején a zsidó családok módos polgárok voltak, akik megengedhették a gyerekeiknek, hogy egyetemre járjanak, míg a nem-zsidók általában parasztok, gyári munkások, vagy egyszerűen csak szegények voltak?

Nincs itt semmi összeesküvés, ha mittudomén csak az Ausztrálok lettek volna gazdagok a XX. század elején, akkor most minden fontos helyen ausztrálok lennének.

2010. szept. 20. 00:18
 14/36 anonim ***** válasza:

ma 00:18:

Akkor meg is mondtad a választ. "Minden fontos helyen zsidók vannak" --> Akkor ki is irányít mindent? Magyarországon is minden fontos helyen zsidók vannak. De ez kinek jó? Kinek kell? Magyarországnak ez kell? Hogy saját hasznukra hajtsanak mindent? Mostmár van saját hazájuk, vezessék azt, ne avatkozzanak más népek dolgaiba. Csak az a baj, hogy ez nem ilyen egyszerű. Kapzsiság. Ez inkább az ok.

Mindegy, elnézést, ha kicsit eltértem az eredeti kérdéstől.

2010. szept. 20. 00:30
 15/36 A kérdező kommentje:
Nem is lenne rossz érv. De Európa azon részein ahol a németek nem irtották őket még ma is igen nagy számban jelen vannak.
2010. szept. 20. 00:30
 16/36 anonim ***** válasza:

"De ez kinek jó? Kinek kell?"

Nekem jó, nekem kell, mert megvédenek minket az olyan hatalmaktól, mint az arabok, az oroszok és a kínaiak, akik a nyugatias, fejlett, szekuláris életmódunkat veszélyeztetik.

2010. szept. 20. 00:32
 17/36 anonim ***** válasza:

00:32

Ja, csak épp saját maguktól nem védenek meg. Gratulálok, ha neked ez kell. Nekem akkor már inkább kéne az arab minta mint ez. De miért is fenyegetnék az életmódunkat?

2010. szept. 20. 00:38
 18/36 anonim ***** válasza:

"Ja, csak épp saját maguktól nem védenek meg."

Nekem semmi bajom a zsidó kultúrával és életfelfogással, nagyon hasonlít a modern, tudományos, nyugati világképhez. Sőt, ugyanaz.

"Gratulálok, ha neked ez kell. Nekem akkor már inkább kéne az arab minta mint ez. De miért is fenyegetnék az életmódunkat?"

Azért, mert az arabok már nemegyszer kijelentették, hogy szent céljuk, hogy az egész világ muszlim legyen. Kína és Oroszország meg minél nagyobb hatalmat akarnak.

Izrael a védőbástya ami véd minket a keleti veszedelemtől.

2010. szept. 20. 00:40
 19/36 A kérdező kommentje:
Öööö... Miért van az hogy a holokauszttagadók (akik ugye állításuk szerint tudományos érvékkel támasztják alá hogy nem volt holokauszt) egy ilyen kérdésre nem tudnak válaszolni csak zsidózni?
2010. szept. 20. 00:45
 20/36 anonim ***** válasza:

"Nekem semmi bajom a zsidó kultúrával és életfelfogással"

Szerintem akkor vedd fel vallásukat, de akkor ne nevezd magad magyar embernek. Miért nem a magyar kultúrát helyezed előtérbe?

Szerinted a zsidók olyan rendes emberek akik megvédik a világot a csúnya oroszoktól, meg kínaiaktól? Hát ezen elnevettem magam. Ők ha nem akarnak, csak azért nem akarnak minél nagyobb birodalmat, mert már minden az ő kezükben van. Csak az a baj, hogy még ennél is többet akarnak.

2010. szept. 20. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!