Izraelben csak zsidók laknak?
18:15
a legnagyobb baj, hogy ma akire rámondják, hogy zsidó, azt vallási esetleg faji alapon különböztetik meg. Az aki izraelbe megy ki, az biztos, hogy nem képviseli a magyar érdekeket, mert a magyaroknak nem áll érdekében a zsidókkal barátkozni. Akkor akik odamennek nem magyar érdekeket képviselnek, tehát nem magyarok.
Akkor elmondom ismét:
"a legnagyobb baj, hogy ma akire rámondják, hogy zsidó, azt vallási esetleg faji alapon különböztetik meg. Az aki izraelbe megy ki, az biztos, hogy nem képviseli a magyar érdekeket, mert a magyaroknak nem áll érdekében a zsidókkal barátkozni. Akkor akik odamennek nem magyar érdekeket képviselnek, tehát nem magyarok."
itt nem a zsidó vallásról van szó, hanem a zsidóság érdekéről a magyarok érdekéről. Jelenleg Izrael infúzión tartja Európát, ha akarta volna, már összeomlasztott volna minket. Izrael több rosszat tett velünk, mint jót. És magyarellenes.
Aki egész életében a saját érdekeit nézi az tényleg nem magyar. Az ember kerül olyan helyzetbe, amikor választania kell, hogy a magyraságot támogatja, vagy inkább meglopja, keresztbe tesz neki. Ha te a saját érdekeidet nézed mindvégig, akkor sajnállak.
"Nem vagyok én valami kommunista, hogy a népet szolgáljam"
Nem kommunista, hanem buta.
"Jelenleg Izrael infúzión tartja Európát, ha akarta volna, már összeomlasztott volna minket. Izrael több rosszat tett velünk, mint jót. És magyarellenes. "
mond, téged már kezelnek?
Mert nem ártana.
"mond, téged már kezelnek?
Mert nem ártana."
Csak az kezd el személyeskedni, akinek nincsenek érvei.
személyeskedés az lenne, ha csak a semmiből mondanék rád valamit.
Ha viszont beírsz valami ordenáré kreténséget, és arra reagálok, az nem személyeskedés, az egy következtetés levonása.
Izrael tartja infúzión Európát?? Erre nem lehet mást reagálni, mint hogy te tényleg hülye vagy?
meg ugyan részletezd már nekem, hogy Izrael úgy mi rosszat is tett Magyarországnak?
ez kb olyan mint magyarországon csak magyar él
sajna nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!