Van Kínának gyenge pontja?
Olyan gyenge pontja(i), amely(ek)re csapást lehetne mérni,
mert mégiscsak felháborító, hogy a "hanok"
megszállva tartanak nem kínai területeket
Mandzsúriát, Belső-Mongóliát, Ujguriát (ezek
turáni területek ) és Tibetet.
A megszállókat ( minden megszállót )mindenütt a világon félelemmel vegyes utálat övez.
Magamnak mondtam ellent?
Inkább te nem vetted észre, hogy az abszolút lehetetlent vázoltam fel :)
Ha Kínát elvágnánk a világtól, mi is gyors tempóban visszazuhannánk a fejlődésben. Ugyanis, tájékoztatlak róla, hogy a számítógéped szinte minden alkatrésze ott készül, sőt, a szerverek is, tehát mi most elszigetelt Kínával nem beszélgetnénk itt. Sőt, az informatikai eszközök (és még sok minden más is) számunkra azért megfizethető, mert Kínában a munkás két tál rizsért dolgozik. Mi értelme egy országot tönkretenni, ha a világ nagy része szintén belerokkan?
Lehet álmodozni, és nagy terveket szőni, csak éppen a világ összefügg, és nem is kicsit. Kétlem, hogy megvennéd a gépedet, ha egy alaplap négyszázezer forint körül mozogna. És kétlem, hogy lenne interneted, ha egy szervergép tízszer annyiba kerülne, mint most, mivel a szolgáltató rajtad verné el a többlet, és kétlem, hogy kifizetnél 40-50 ezer forintot egy 1Mbits/256Kbits-es netért.
miért kéne Kínára csapást mérni???
de
gyenge pont az van
pl. 62 millió, üresen álló, túlárazott lakás, amelyre nincs fizetőképes kereslet
az USA ingatlanpiaci buborék kismiska ehhez képest
klikk az alábbi videóra nagyon jóriport:
China's Ghost Cities and Malls
http://www.youtube.com/watch?v=rPILhiTJv7E
nagy bukta lesz ebből...
16:20
Azért mert így a hasonlat szemléletes.
Az nem zavar téged, hogy valaki a Vichy Franciaországot
hozta fel ?
Engem nem, mert ez a válaszadó is nagyívűen gondolkodik, csak kissé hibásan : a Vichy Franciaország sem volt bábállam, az öreg marsall csak próbálta menteni a menthetőt és a zord időkben normalizálni a maradék Franciaország életét, ezért aztán a jutalma a halálbüntetés lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!