Ehhez mit szóltok, mit gondoltok?
http://www.youtube.com/watch?v=2i3u5Zc0hmY&feature=related
És ha tényleg visszaköltöznek Európába? Nálunk is ez lesz?
Legtöbb szavazatot kapott válasz az kemény!
"I fully understand the suicide bombers
Welle92 1 évvel ezelőtt 22"
Ne ragadd ki az eseményt a nemzetközi környezetéből, ami ebben az esetben olyan bonyolult, hogy könyveket lehet vele megtölteni.
Az "És ha tényleg visszaköltöznek Európába? Nálunk is ez lesz?" kérdés hatásvadász és ráadásul a nemzetközi politika ismeretének hiányáról ad tanúbizonyságot.
És most objektív voltam, nem foglalok állást a kérdésben.
De egyáltalán hogy képesek abban a lakásban élni????
Én tuti nem tudnék egy órát sem ott eltölteni! Azok meg simán kipakolják az ott lakókat, maj beköltöznek, és
"Ehhez mit szóltok, mit gondoltok?"
Nem tudjuk, mi a háttértörténet.
"És ha tényleg visszaköltöznek Európába?"
Vissza?
nem tudom a hátterét, de "landownership", ami info részben szerepel, az föld tulajdonjog.
nekem ebből úgy tűnik, hogy itt illegális lakásfoglalókról van szó...
AZ DE KEMÉNY!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CbvGnZ-Dlvw&NR=1
I'm an ex jew but i'm muslem now hamdullah, i will try my best to show the reality about the jews and zionists,
In this video u can see some tourists from israel pay a lot of money just for see the bombs down in gaza, they
fell very happy when see that, it's like when any tourist go to a location where he find a lot of funny, I was one of them
But i didn't have any heart, they don't like any one to kill a jew but they feel very happy when kill any ather one
from ather religion this is why i afraid to tell to my friend here in israel that i'm not not jew.
Az izraeli vagyok
A kerdezo altal belinkelt esetet ismerem, mert eleg port vert Izraelben. A filmen lathato hazat zsidok epitettek meg a torok idokben, zsidok is laktak benne. Nehany evvel ezelott eladtak, (zsidoknak), akik a bekoltozes elott kitataroztak. A bekoltozes napjan nemikepp meghokkenve konstataltak, hogy arabok koltoztak a felujitott hazba. Birosag, az eset konnyen bizonyithato volt, megiteltek a lakasfoglalok kirakasat. Ezzel egyutt kb 3 evbe telt, amig a rendorseg hajlando volt teljesiteni a birosgi dontest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!