Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ehhez mit szóltok, mit gondoltok?

Ehhez mit szóltok, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=2i3u5Zc0hmY&feature=related

És ha tényleg visszaköltöznek Európába? Nálunk is ez lesz?

2011. máj. 25. 00:53
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Legtöbb szavazatot kapott válasz az kemény!

"I fully understand the suicide bombers

Welle92 1 évvel ezelőtt 22"

2011. máj. 25. 00:55
 2/23 anonim ***** válasza:
18%

Ne ragadd ki az eseményt a nemzetközi környezetéből, ami ebben az esetben olyan bonyolult, hogy könyveket lehet vele megtölteni.

Az "És ha tényleg visszaköltöznek Európába? Nálunk is ez lesz?" kérdés hatásvadász és ráadásul a nemzetközi politika ismeretének hiányáról ad tanúbizonyságot.

És most objektív voltam, nem foglalok állást a kérdésben.

2011. máj. 25. 01:05
 3/23 A kérdező kommentje:

De egyáltalán hogy képesek abban a lakásban élni????

Én tuti nem tudnék egy órát sem ott eltölteni! Azok meg simán kipakolják az ott lakókat, maj beköltöznek, és

2011. máj. 25. 01:11
 4/23 A kérdező kommentje:
... nyugodtan alszanak. És ehhez a rendőrség asszisztál! És ezt mind egy nevetséges indokkal, hogy az a föld az övék! Ez nagyon durva!
2011. máj. 25. 01:13
 5/23 anonim ***** válasza:
Az ilyesmik miatt utálom az embereket. :D
2011. máj. 25. 01:45
 6/23 anonim ***** válasza:

"Ehhez mit szóltok, mit gondoltok?"

Nem tudjuk, mi a háttértörténet.

"És ha tényleg visszaköltöznek Európába?"

Vissza?

2011. máj. 25. 03:27
 7/23 anonim ***** válasza:

nem tudom a hátterét, de "landownership", ami info részben szerepel, az föld tulajdonjog.

nekem ebből úgy tűnik, hogy itt illegális lakásfoglalókról van szó...

2011. máj. 25. 09:21
 9/23 A kérdező kommentje:

AZ DE KEMÉNY!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=CbvGnZ-Dlvw&NR=1

I'm an ex jew but i'm muslem now hamdullah, i will try my best to show the reality about the jews and zionists,

In this video u can see some tourists from israel pay a lot of money just for see the bombs down in gaza, they

fell very happy when see that, it's like when any tourist go to a location where he find a lot of funny, I was one of them

But i didn't have any heart, they don't like any one to kill a jew but they feel very happy when kill any ather one

from ather religion this is why i afraid to tell to my friend here in israel that i'm not not jew.

2011. máj. 25. 10:38
 10/23 anonim ***** válasza:

Az izraeli vagyok

A kerdezo altal belinkelt esetet ismerem, mert eleg port vert Izraelben. A filmen lathato hazat zsidok epitettek meg a torok idokben, zsidok is laktak benne. Nehany evvel ezelott eladtak, (zsidoknak), akik a bekoltozes elott kitataroztak. A bekoltozes napjan nemikepp meghokkenve konstataltak, hogy arabok koltoztak a felujitott hazba. Birosag, az eset konnyen bizonyithato volt, megiteltek a lakasfoglalok kirakasat. Ezzel egyutt kb 3 evbe telt, amig a rendorseg hajlando volt teljesiteni a birosgi dontest.

2011. máj. 25. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!