Az őslakosokat mikor üldözik el Európából a bevándorlók?
15:06
"valóban nincs semmi köze sztálinnak az ateizmushoz, csupán irtotta a keresztényeket csak most bele estél a csapdába, mert a hasonlóság elvét áthúzva, meglehet az iszlamista kegyetlenkedésnek sincs sok köze ahhoz, hogy valaki muszlimnak vallja magát. "
A sztálinizmus ugyan ateista volt, de ez csupán egy mellékszál, nem ez volt a lényege. Ahogyan a nácizmus is világnézetileg semleges ideológiának tekinthető. Iszlám nélküli iszlamizmus ugyanakkor nem létezik. Ez a különbség.
15:47
"Persze, mondhatod azt, hogy a te vallásod egyenlőséget hírdet, nem kirekesztő, stb... "
Ja. Mikor is állíthatunk majd karácsonyfát Mekkában, a Kába-kő előtt? A nagy vallásszabadság meg multikulti nevében? :)
11:27 vagyok
15:12 te tényleg antiszemita vagy, esetleg iszlámgyűlölő félzsidó
15:15 újabb példa a meghasonlottságra meg önellentmondásra
szerintem se fogja érteni
15:20 nagy valószínűséggel nincs is világnézete. ahogy esik úgy puffan. legtöbbször ez a baj az ateizmussal. hogy nem határozott álláspont, hanem egyszerű neveléshiány.
hogy ki mit emel ki a koránból, az a maga jellemét is megmutatja. a jó muszlim türelmes, kegyes, megbocsátó, elfogadó, a türelmetlen büntetni akar és kirekesztő. és mindkettő benne van a koránban, ezt a bibliával ellentétben nem cenzúrázták
ha már muszlim vagy lenne egy kérdésem: mohamed ábrázolása hogyan tiltott? teljes egészében, vagy csak az arca? bármilyen festészeti mű ami arra hivatkozik hogy őt ábrázolja akármilyen kis mértékben is bűnnek tekinthető?
15:35 sok kérdés itt önigazolás, mert az egyedi vélemény hangoztatása veszélyes
15:42 nincs, mert amikor csatlakoztál a gyk-hez akkor egyetértettél abban, hogy másokat nem lázítasz, nem sértegetsz vallása, származása, vagy egyéb tulajdonsága alapján. elmondhatod, mivel nem értesz egyet, ha csak gúnyszavakat meg hőbörgést vagy képes produkálni, azzal magad minősíted. ezek után mondd, hogy a muszlimok fasiszták, mert nem akarnak megölni, ha sértegeted őket.
15:47 ha te is kirekesztő vagy, miért várod el mástól, hogy más legyen?
szerintem egy magyar muszlim haversággal sem tlaálkoztál életedben.
16:02 akkor fogalmazzunk úgy, hogy nem minden marxista akar embereket irtani.
habár kíváncsi vagyok mennyire számít muszlimnak az az ember aki a koránra hivatkozva de azt megszegve iszlamista szélsőséges? tudtommal a békésebb muszlimok az ilyet nem ismerik el muszlimnak.
Az izraeli vagyok
Mivel en iyyhon elek, nem igazan erint, hogy Europaban mennyi a muzulman, vagy mennyi nem.
De a vitat olvasva nem ertem az iszlamistakat:
1. Teny, hogy a muzulman hitu bevandorlok egyre nagyobb szamban vannak jelen Europaban.
2. Teny, hogy a magukkal hozott vallast akarjak folytatni - ez szerintem rendben van, minden vallas szent.
3. Teny, hogy kulturalisan nem az asszimilacio a celjuk. Nem szandekoznak beiileszkedni a befogado orszag szokasaiba, ertekrendjebe. Nem tudom, hogy lehetne-e "csendesen" nem felvenni a nyugati kulturat, de teny, hogy a muzulmanok ezt cseppet sem csendesen teszik. Tobbseguk eleg hangosan nyilvanitjak ki velemenyet. "Jogaik" neveben termeszetesnek tartjak, hogy hogy elobb-utobb az europaiak alkalmazkodnak majd ohozzajuk.
4. Ilyen korulmenyek kozott elegge termeszetes, hogy kivaltjak az oslakok egy reszenek ellenszenvet, aggodalmat.
Amit nem ertek, hogy az itt szolo muzulmanok mivel vitatkoznak, mivel nem ertenek egyet ezen allitasok kozul.
"ezek után mondd, hogy a muszlimok fasiszták, mert nem akarnak megölni, ha sértegeted őket."
Ne legyél már vicces! És mi van a Mohamed-karikatúra készítőjével, akire fatwát adtak ki és kinyírták?! Vagy azzal az idióta usa pappal, aki koránt akart égetni?! Az egész muzulmán világ egyhangúlag akarta kinyírni! Mi ez, ha nem fasizmus?! Még a dán kormány sem tiltotta be a Mohamed rajzokat, mert a szólásszabadság értelmében joga van hozzá! Kérdés egy több ezer km-re élő muzulmán hordának mi köze ehhez? Olyan ez, mint amikor a bikának a vörös posztót lengetik. Olyanok, mint az állatok. Vicces, hogy képes ölni egy egyszerű "rajzocska".
Hánynom kell a buzulmán vallástól és a védőitől is.
hú de beteg kérdés, a zsidók mióta őslekók?
és tudod mikor lesz iszlámtobbség, olyan hüly e vagy
amúgy jobbak lennének az iszlám szomszédok, mint a germán sz@rok, akiknek minden rosszat köszönhetünk, persze csak a zsidók mellett
17:13 ez igaz, csak ugyanígy igaz a zsidókra is. mint ahogyan vannak csendben élő, meg hitüket letevő "muszlimok" is
szerintem nincs értelme a vallást erőltetni, amíg egy gyerek fel sem fogja,miről van szó. elvileg a korán erről is tájékoztat, a gyakorlatban meg megint más van.
17:24 milyen meglepő, ha európai emberi jogokat meg a magyar alkotmányt égetném, akkor mások is nevetnének rajtam, biztosan, meg csináljunk a pápából karikatúrát, miközben egy gyerek orálisan kielégíti meg hasonló szellemes dolgok.
azért a pofátlanságnak is van határa. ha valaki olyan dolgot sért meg benned, ami neked igazán értékes, akkor nem fognak eltűrni. aki eltűri az az ő töketlenségének bizonyítéka. minden vallás követői vagy egyéb ideológiák, értékek vallói akkor támadnak, amikor úgy érzik hogy sértve vannak.
18:51 hidd el, van a keresztények közt is jó, meg kiábrándulsz majd a muszlimokból is. teljesen mindegy milyen vallást használnak fel agresszív emberek az önző céljaikra.
20:11 ez igaz, csak talán közelebb is vannak kicsit. de emlékezzünk csak a török hódításra. egyébként a német katonák egy fokkal kulturáltabbak voltak, mint a szovjetek, attól eltekintve, hogy táborokban hagytak embereket meghalni/megölték őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!