Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az őslakosokat mikor üldözik...

Az őslakosokat mikor üldözik el Európából a bevándorlók?

Figyelt kérdés
Malmőből már a zsidók felét elüldözték a muszlim bevándorlók. Az antiszemiták örülhetnek, de a kérdés szerintem akkor is jogos. Mikor űzik el a bevándorló, együttélésre képtelen söpredékek az őslakosokat? Illetve ők ezt meddig tűrik? Azért is fontos szerintem a kérdés, mert akárhogy is lesz Magyarországra nagy kihatással fog bírni. Egy iszlám francia/osztrák/svéd/német kalifátus nem sokáig tűrne meg egy hitetlen államot a szomszédban, ami ráadásul jelentéktelen. Vagy itt az ő szálláscsinálóik (a jobbikosokra gondolok) áttérnek?
2011. máj. 9. 22:37
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

11:27 vagyok

14:18 ott a pont. de biztosan náci iszlamistaterrorista aki nem nyalja ki a nő minden testnyílását. elég szomorú, hogy bizonyos alapelvek ma már nem érvényesek, és a férfiak nők, a nők meg férfiak akarnak lenni.

14:22 miért? ki a halál franciaország, hogy megmondja, hogy el kell takarnod a nemi szerved meg ha nő vagy akkor a melled is, de ha muszlim vagy, nem takarhatod el az arcod?

nem, legyünk okosak, hitessük el a nőkkel, hogy szabaddá teszi őket, ha levetkőznek, közben meg ostoba libákat nevelünk belőlük, mert a teste miatt egyiknek sem kell normális munkából megélnie, aztán meg panaszkodik hogy nem az eszéért szeretik, meg megerőszakolják, kihasználják... ha horogkereszttel megyek a fekete negyedbe, biztos ők a hibásak, ha összevernek.

biztos meredek, de én nem kérek a "liberális" nyugatból.

14:25 megint egyetértek. innen is látszik, hogy jó zsidó szokás a kettős mérce. meg ezek a varázsszavak, hogy szabadság, meg demokrácia. társadalomban élünk, itt mindig valaki meg akarja mondani, hogy éljünk.

nem kötelező öltönyben járni meg vigyorogni, senki sem kényszerít rá, mert ha mást teszel, csak egyszerűen éhenhalsz. ennek a nyugati kultúrának is megvannak a saját dogmái.

14:25 mégis ezt teszi sok ország vallása, a nacionalizmus, mi szerint aki eltakarja az arcát, az csak bűnöző lehet.

14:38 jót nevettem, de/mert hazudnék, ha azt mondanám, nem látnok benne valamit

2011. máj. 10. 14:55
 42/60 anonim ***** válasza:

"De tudod mit? Én is mondok ilyen jót. Szerintem a muszlim világ azért tart itt és azért ilyen agresszív, mert fél a modernségtől, a felvilágosodástól. Az ugyanis kimutatható, hogy ahol egyre nagyobb a jólét és egyre fejlettebbek ott a vallás igencsak háttérbeszorul, majd elsorvad. A fejlődés magában hordozza az intézményesített vallások eltünését"

Akkor meg mit jajveszékelsz itt teee! Az Iszlám el fog tűnni... nem... akkor meg mit sírsz? Vagy lehet, pont azért sírsz mert te is tudod, hogy ez nem igaz?

Nagyon meghasonult ember vagy!

Ha azt mondják terjed az Iszlám... "Dehogy terjed, hahaha... álmodban... szekularizálódik", ha meg azt mondjuk Szekularizálódik, nem veszélyes, el fog gyengülni, akkor meg "Dehogy is! Nyisd már ki a szemed... saria lesz meg minden!"

tiszta viccek vagytok!

2011. máj. 10. 15:04
 43/60 anonim ***** válasza:

11:27 vagyok

14:46 valóban nincs semmi köze sztálinnak az ateizmushoz, csupán irtotta a keresztényeket

csak most bele estél a csapdába, mert a hasonlóság elvét áthúzva, meglehet az iszlamista kegyetlenkedésnek sincs sok köze ahhoz, hogy valaki muszlimnak vallja magát.

másrészt nem egyértelmű, hogy most mindenkit lemuszlimozol (érdekes kifejezés) ai nem ért veled egyet, vagy ezt hogyan kell értelmezni

ettől függetlenül igaz, hogy a vallás egy szellemi mentsvár, ami a nyomorban jól jön, a gazdagságban nincs szükség rá, de nem is sok a gazdag és boldog ember. tehát ha nélkülöztél életedben, csak akkor leszel boldog, mert a gőg csillapíthatatlan mohósághoz vezet.

14:52 például, de erre ellenérv lehetne ez is, hogy a monogámia képmutatás, meg ehhez hasonlók. tehát aki nem szereti a könnyűvérű, buta cicababákat, az csak csökött lehet, meg mindenféleképp terrorista

15:04 igaz. ezt pedig úgy hívják, xenofóbia, idegengyűlölet. rettegni mindentől ami nem olyan mint én.

2011. máj. 10. 15:06
 44/60 A kérdező kommentje:

A válasz írója 33%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:04

Te vagy a vicc, te szerencsétlen! Még mondatot se tudsz értelmezni, bezzeg a fa.szopó Koránt kívülről tudod!

"Akkor meg mit jajveszékelsz itt teee! Az Iszlám el fog tűnni... nem... akkor meg mit sírsz? Vagy lehet, pont azért sírsz mert te is tudod, hogy ez nem igaz?"

Annyit írtam, hogy ez a folyamat látszik és az iszlám ezért pipa, ezért robbantgatnak, ezért akasztgatnak, hogy minnél tovább konzerválják szánalmas kis vallásukat.

Én amúgy sem ezért sírok, hanem a barbár bevándorlók miatt! Szaro.k az iszlám, amennyiben ott marad ahol volt.

2011. máj. 10. 15:12
 45/60 anonim ***** válasza:

"valóban nincs semmi köze sztálinnak az ateizmushoz, csupán irtotta a keresztényeket

csak most bele estél a csapdába, mert a hasonlóság elvét áthúzva, meglehet az iszlamista kegyetlenkedésnek sincs sok köze ahhoz, hogy valaki muszlimnak vallja magát."

WOW...! :)

Micsoda észrevétel... Szerintem nem fogja érteni.

2011. máj. 10. 15:15
 46/60 anonim ***** válasza:
Semmi szükség rá hogy másokat sértegess, csak mert beletrafáltunk a lényegbe! Mi sem sértegetünk... engem pl erre tanít az Iszlám. Téged meg arra tanít a világnézeted, amit épp most csinálsz?
2011. máj. 10. 15:20
 47/60 A kérdező kommentje:

"WOW...! :)

Micsoda észrevétel... Szerintem nem fogja érteni."

Szerintem meg pont TE, ne nyilatkozz ilyen téren, aki a szellemi agymosás csúcspéldája vagy!

Amúgy meg értem, és soha nem is állítottam, hogy a terrorizmusnak köze van az iszlámhoz. Te pedig úgy néz ki, hogy ezt nem vetted(vettétek) észre. De az viszont teljeséggel elmondható, hogy az iszlám hívők nagy többsége egy középkori szellemi színvonalon rekedt meg, ill. tartják. Csak egy példa: Egyiptom 80%-a igencsak pártolja a blaszfémia és a hitehagyók halálbüntetését.

2011. máj. 10. 15:23
 48/60 anonim ***** válasza:

Most miért idegeskedsz? Nézd meg engem...! Én itt ülök, és nem kezdek gyűlölködni, és atomot kívánni arra, aki nem ért velem egyet, meg káromkodni, pedig az Iszlámot nagyon sokan támadják.

Minek tetted fel a kérdést, ha nem vagy képes elfogadni a nem a füledet kényeztető választ. Mi nem fogunk megerősíteni abban ami te vallasz, mert eléggé barbári, és veszélyes! Ezt ne várd tőlünk!

2011. máj. 10. 15:35
 49/60 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 15:20

Egyrészt nem trafáltatok ti bele semmibe sem. Másrészt én nem sértegettelek. Annyit írtam, hogy "te, szerencsétlen". Ha te ezt sértésnek veszed, akkor valami nagyon nebántsvirág lelkű lehetsz. Másrészt ezen kívül a vallásodat sértegettem. Azt még szabad nem? Vagy már nincs szólásszabadság?

2011. máj. 10. 15:42
 50/60 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 15:35

Akármennyire is szeretnéd, én nem idegeskedek.

"Én itt ülök, és nem kezdek gyűlölködni, és atomot kívánni arra, aki nem ért velem egyet, meg káromkodni, pedig az Iszlámot nagyon sokan támadják."

Én nem a velem egyet nem értőkre kívántam atomot, hanem egy torz civilizációra, eszmerendszerre. Ez semmiképpen sem terjedhet el a kontinensen. Az, hogy te és a kis magyarországi muszlim haverjaitok vagyoktok, az nem sok vizet zavar, amig kisebbségben vagytok és betartjátok a jogállam szabályait. Azért írtam, hogy amíg kisebbségben, mert ha többség lennétek onnantól megszűnne a jogállam és a demokrácia. Persze, mondhatod azt, hogy a te vallásod egyenlőséget hírdet, nem kirekesztő, stb... Ez igaz is, az iszlám kultúrkörön belül. De itt Európában más mércével mérnek.

"Minek tetted fel a kérdést, ha nem vagy képes elfogadni a nem a füledet kényeztető választ."

Talán, mert érdekel még a TE véleményed is, akármennyire nem értek vele egyet. És ki mondta, hogy nem vagyok képes elfogadni? Talán azért vitába lehet szállni? Nem?

"Mi nem fogunk megerősíteni abban ami te vallasz, mert eléggé barbári, és veszélyes! Ezt ne várd tőlünk!"

Semmi ilyesmit nem kértem.

2011. máj. 10. 15:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!