Az őslakosokat mikor üldözik el Európából a bevándorlók?
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:19
Már bocs, de nem Vona állította, hogy az iszlám az emberiség utolsó mentsvára? Eddigi tapasztalataim szerint a jobbikosok közül álnak a legtöbben az iszlám pártjára és közülük sok tér át.
"Nem vagyok egyik párt tagja sem. Én is elmegyek szavazni, dehogy melyik pártra teszem a voksom az magányügy. Egyébként a kérdéshez sem köthető."
Nem is a kérdéshez köthető, csak a Fidesz értelmi színvonalát tükrözöd. Gondolom ebből következtetett a válaszadó is.
""Nem vagyok egyik párt tagja sem. Én is elmegyek szavazni, dehogy melyik pártra teszem a voksom az magányügy. Egyébként a kérdéshez sem köthető."
"Nem is a kérdéshez köthető, csak a Fidesz értelmi színvonalát tükrözöd. Gondolom ebből következtetett a válaszadó is."
Dehogy, teljesen jól látszik az LMP beütés, némi szélsőbaloldali árnylattal. Nagyon okosnak hiszi magát, önjelölt vezető.
Nem tűrik már sokáig, Malmö és a hozzá hasonló példák pontosan mutatják, hogy hova vezet a baloldal által támogatott felelőtlen bevándorláspolitika és a multikulturalizmus, és erre lassan mindenki rájön. Életbe lépnek az önvédelmi reflexek.
Vona iszlámbarátsága egyszerűen az antiszemita alapállásából következik, de rossz politikát folytat vele, szövetségesek nélkül marad és egyértelműen a balliberális táborba zárja magát az európai nemzeti-radikálisok megvetésétől kísérve. Nem lehet egy fenékkel két lovat megülni.
A derék svédeknek aztán hiába magyarázná Vona, hogy mit értett az alatt, hogy az "emberiség utolsó védőbástyája az iszlám", amikor ezzel szembesülnek a saját városaikban:
http://www.youtube.com/watch?v=9BiRi4o6jMM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=dbKCGoUb4y0&feature=related
Fura, tudtommal a zsidók ott is egy kisebbség.
Többségben csak Izraelben élnek, de ott meg nem tartanak attól, hogy el kell menekülniük, hanem még további lakóparkokat építenek. Lehet, hogy a kiüldözötteknek lesz az, de ki tudja (elvileg valahol csak lenniük kell).
Azért én, nem tartok az iszlám veszélytől, de lehet azért, mert mihozzánk nem jönnek be annyian, mint máshova.
Törökországgal kapcsán meg annyit, ha EU tagok akarnak, akkor nyugodtan, de mintha már ők nem kérnek belőle.
Nem fogják őket kiüldözni, a muszlimok el fognak szaporodni és ez ellen senki nem tud tenni semmit.
Van felülről levezényelve egy toleranciális nevelés, amellyel ki lehet mosni az emberi fejek nagy részét, így azok képtelenek lesznek logikus, önvédelmi döntést hozni. Körülbelül olyan ez, mintha telepumpálnánk egy csorda antilopot nyugtatóval és kiraknánk őket az oroszlánok elé és várnánk, hogy mi fog történni (könnyen el lehet képzelni).
Az érdekes, hogy mi vagyunk az antilopok és a bevándorlók - akik megjegyzem küzdenek a saját érdekeikért és eszükbe nem jutna toleránsnak lenni másokkal, mert minek, ha győzhetnek is? - az oroszlánok. Az antilopok körében él egy legenda, hogy majd hirtelen kinyílik mindegyiküknek a szeme, megvilágosodnak, elszáll a nyugtató hatása és szépen sorban elkergetik az oroszlánokat. De sajnos ilyen csak a mesékben és legendákban létezik.
Az őslakosokat mikor üldözik el Palesztinából a bevándorlók?
Palesztinából már a palesztinok felét elüldözték a zsidó bevándorlók. A cionisták örülhetnek, de a kérdés szerintem akkor is jogos. Mikor űzik el a bevándorló, együttélésre képtelen söpredékek az őslakosokat? Illetve ők ezt meddig tűrik? Azért is fontos szerintem a kérdés, mert akárhogy is lesz Magyarországra nagy kihatással fog bírni. Egy zsidó francia/osztrák/svéd/német állam, nem sokáig tűrne meg egy hitetlen államot a szomszédban, ami ráadásul jelentéktelen. Vagy itt az ő szálláscsinálóik (az mszp, lmp-re gondolok) áttérnek?
A válasz írója 33%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:59
Ki nem szar.ja le Palesztínát?! Engem csak Európa érdekel, mivel ez az otthonom. Az sem érdekel, ha a zsidók halomra lőnék őket, tudom kegyetlen, de meg lehet nézni a palesztínok viselkedését. Például, akkor amikor a nagy palesztínbarát, olasz humanistát a szalafisták elfogták és kinyírták. De megnéztem volna az arcát előtte, kiváncsi lettem volna a véleményére a muszlim söpredékről.
"Dehogy, teljesen jól látszik az LMP beütés, némi szélsőbaloldali árnylattal. Nagyon okosnak hiszi magát, önjelölt vezető."
Látom nagyon okosnak hiszitek magatokat, de közben olyan sötétek vagytok mint a föld!:) Persze ilyenek is kellenek mint ti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!